Ezt mondja a tetoválásod a személyiségedről – Neked melyik a mintád?

Ezt mondja a tetoválásod a személyiségedről – Neked melyik a mintád?

Címlap / Stílus / Test / Ezt mondja a tetoválásod a személyiségedről – Neked melyik a mintád?

Biztos van oka annak, hogy miért azt a tetoválást választottad, amit viselsz, vagy miért olyat tervezgetsz, amilyet. De a motívum talán többet is elárul a személyiségedről, mint hitted volna! Rád igaz a jellemzés?

1/5. Geometrikus gyémánt

Hihetetlen kreativitás jellemez, megállás nélkül pörögsz, és mindig van egy új ötleted. Egyik ötletről a másikra ugrasz, és a barátaid szívesen fordulnak hozzád, akár egy izgalmas programra van szükségük, akár egy nehéz helyzetben keresnek olyan megoldást, amit rajtad kívül senki nem látna meg. Lehet, hogy bizonyos ötleteid időnként őrültségnek tűnnek, de végül mindegyik jól szokott alakulni.

2/5. Csillag

Te vagy az az ember, akit a legapróbb dolgok is képesek boldoggá tenni. Persze neked is tetszenek a drága autók, a bulis éjszakák és a divatos ruhák, de a szíved mélyén tudod, hogy valójában nem erre van szükséged.

Nem kell más, csak a család, a barátok, a szerelmed, és persze egy kis idő, amit együtt tölthetsz velük. Próbálj kevesebb dolgot előre kitervelni, és ne erőltesd az elképzeléseid megvalósítását – néha meglepően jó dolgok sülhetnek ki ebből is.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást