Teszteld: Ilyen férfi illik hozzád – Eddig rossz irányban keresgéltél?

Teszteld: Ilyen férfi illik hozzád – Eddig rossz irányban keresgéltél?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Teszteld: Ilyen férfi illik hozzád – Eddig rossz irányban keresgéltél?

Megfogalmaztad már magadban, hogy milyen az a pasi, akit igazán el tudsz képzelni magad mellett? Töltsd ki rövid tesztünket, hogy tisztább képet kaphass róla.

0%

Az eddigi kapcsolataidban ki volt a domináns fél?

Mi a véleményed a megcsalásról?

Melyek számodra az ideális férfi legfontosabb jellemzői?

Mit gondolsz, az előnyös külső mennyire fontos a párválasztásban?

Mivel lehet téged igazán levenni a lábadról?

Teszt: Tudod, milyen pasi illik hozzád igazán?
Aki a tenyerén hordoz

Olyan férfit keresel, aki tudja, mit akar - ideális esetben téged. Keresed a biztonságot egy kapcsolatban, szereted, ha a párod folyamatosan biztosít téged szerelméről és odafigyeléséről – tettekkel és szavakkal egyaránt. A külsőnél fontosabbnak tartod a számodra értékes belső tulajdonságokat, hagysz időt, hogy ezek felszínre kerüljenek.
Akivel lelki társak vagytok

A vonzó külsőnél többre tartod a belső értékeket, a kölcsönös elfogadást és bizalmat. Nagyon fontos számodra, hogy a férfi, aki melletted van, ne csak a szerelmed, de a barátod is legyen – a lelki társadat keresed. Az ilyen kapcsolatok általában nagyon jól működnek hosszútávon, a rózsaszín köd felszállta után is.
Aki biztonságot nyújt

Számodra a legfontosabb a biztonság – egzisztenciális és érzelmi értelemben egyaránt. Nincs fix ideálod a külsejét illetően, szexuális fantáziádat nem csak a feltűnően vonzó pasik indítják be, a humort vagy a megbízhatóságot többre értékeled az előnyös külsőnél.
Aki mellett igazi nőnek érzed magad

A párod külsejét illetően magasak az elvárásaid, ahogy magaddal kapcsolatban is maximalista vagy. Akkor érzed nyeregben magad, ha jól nézel ki, és ezt a partneredtől is elvárod, de a külső mellett az intelligenciájával is le tud venni a lábadról. Fontos számodra a folyamatos pozitív visszacsatolás, az udvarlás. Határozott, erős nő vagy, aki mellett nem könnyű labdába rúgni.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!