Ez az őrangyal vigyáz rád – Válaszaidból következtethetsz rá

Ez az őrangyal vigyáz rád – Válaszaidból következtethetsz rá

Címlap / Életmód / Ez az őrangyal vigyáz rád – Válaszaidból következtethetsz rá

Te is érzed úgy néha, mintha egy láthatatlan erő egyengetné az utadat? Kíváncsi vagy, melyik az az angyal, amelyik a lépéseidet vigyázza, és megment attól, hogy az utadat nagyobb baj keresztezze? Töltsd ki tesztünket, és megmondjuk, téged ki segít!

0%

Miből merítesz erőt a nehéz helyzetekben?

Milyen helyzetben érezted már úgy, hogy az őrangyalod beavatkozott?

Mit tartasz a legfontosabb értéknek az életedben?

Mit tartasz önmagad legnagyobb erényének?

Melyik állat áll hozzád a legközelebb az alábbiak közül?

Tesztünkből kiderül, melyik őrangyal vigyáz rád!
Chamael

Chamael arkangyal

Chamael a szeretet arkangyala, aki a szívcsakrán keresztül segít megújítani a kapcsolataidat,elsimítani a nézeteltéréseidet. Ez az angyal azzal segít neked, hogy erős kapcsolati hálót sző köréd, ami a legveszélyesebb zuhanások után is el tud kapni, így semmilyen helyzetben nem töröd össze magadat. Lehet, hogy néha úgy érzed, az őrangyalod magára hagy, de mindig az utadba küldi a megfelelő embereket, akik segíthetnek neked, vagy akár csak egy beszélgetéssel ráébreszthetnek arra, hogy mit is kell tenned.
Rafael

Rafael arkangyal

Rafael a gyógyítás angyala, aki nem csak testi, de lelki sebektől is megóv, és segít, hogy minden csapásból kicsit erősebben, tapasztaltabban állj fel. Nem csak neked segít a gyógyulásban, de arra is képessé tesz, hogy másoknak segíts. Miközben téged segít, néha olyanokat is az utadba terel, akiknek szintén gyógyító erőkre van szükségük, és rajtad keresztül teljesíti be a feladatát. Ne fordulj el ezektől az emberektől, hogy az őrangyalod is vigyázzon rád, amikor neked van rá szükséged.
Haniel

Haniel arkangyal

Haniel a világos észlelés angyala, ugyanakkor egy harcos angyal, aki nem fél csatába szállni. Az ő támogatásán keresztül te is úgy érzed, hogy képes vagy bármilyen helyzetben felvenni a harcot, és senki nem ijeszthet meg. Amikor úgy érzed, hogy a sikered a bátorságodon múlhat, és mersz kockáztatni, akkor az őrangyalod is melléd fog állni, és segít, hogy győztesen, sérülések nélkül kerülj ki ezekből a helyzetekből.
Tzaphkiel

Tzaphkiel arkangyal

Tzaphkiel a teremtés, a női energiák angyala, aki nem csak megújulni segít, de abban is, hogy elég erőt meríts akkor, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Nem csak rád vigyáz, de a szeretteidre is, és akkor is ott áll melletted, amikor az ő oldalukon állsz ki. Ez az angyal nem csak a nehéz helyzetekben dolgozik érted, de a mindennapokban is azért fáradozik, hogy megtaláld a belső egyensúlyodat, így nem csak erősebbé, boldogabbá is tesz.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!