Teszt: Melyik életed filmje? Ez a történet hasonlít a tiédre a legjobban

Teszt: Melyik életed filmje? Ez a történet hasonlít a tiédre a legjobban

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Teszt: Melyik életed filmje? Ez a történet hasonlít a tiédre a legjobban

0%

Melyik az a terület, amit most a legfontosabbnak érzel az életedben?

Hány emberrel vagy bizalmi kapcsolatban?

Ha meghívnak egy esküvőre, akkor ami a legjobban lázba hoz, az…

Milyen számodra egy tökéletes este?

Ha egy dolgot változtathatnál meg, mi lenne az?

Teszt: Melyik lenne életed filmje?
Amelie csodálatos élete

Amelie csodálatos élete

Képes vagy meglátni az apró dolgokban is a szépséget, és nem várod a nagy kalandot, hanem a hétköznapi eseményeket éled meg különlegesként. Azon kevés szerencsések közé tartozol, aki nem fél a boldogságtól, és aki nem arra vár, hogy az öröm megtalálja, hanem aki saját magának teremti meg az elégedettség érzését. A szerelem fontos szerepet játszik az életedben, de akkor sem érzed elveszve magadat, ha éppen egyedül kell megállnod a helyedet.
Szex és New York – A mozifilm

Szex és New York – A mozifilm

Magabiztos és sikeres vagy, ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy pontosan tudod, mit akarsz az élettől. Valamit még keresel, várod a nagy kalandot, és nem szeretnél egy helyen lehorgonyozni, amíg nem vagy biztos abban, hogy ez az, amire igazán szükséged van. Akár keresed még a szerelmet, akár már megtaláltad az igazit, biztos, hogy a barátaidnak nagy szerepe van az életedben, és nehezen tudnád megőrizni a józan önmagadat, ha velük nem lelkizhetnél egy kicsit időről időre.
Négy esküvő és egy temetés

Négy esküvő és egy temetés

Sokat őrlődsz aközött, amit helyesnek vélsz, és amit a szíved diktál, de végül hajlamosabb vagy az érzelmeidet követni. Még keresed a helyedet, és nem félsz elismerni, hogy néha ez akár azt is jelenti, hogy hibás döntéseket hozol, mert tudod, hogy ezeken az utazásokon is tanulhatsz valamit. Óvatos vagy, és többször is visszatérsz valamihez, ami érdekel téged, mielőtt végleg elköteleznéd magadat mellette.

Oszd meg az eredményed:

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást