8 természetes afrodiziákum

8 természetes afrodiziákum

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 8 természetes afrodiziákum

Nem kell mindig rögtön a pirulák után kapkodni! Ma már rengeteg természetes afrodiziákum áll a rendelkezésünkre, amivel újra beizzíthatod a szexuális életeteket!

Legalább egyszer, minden pár életében eljön a mélypont, amikor egyszerűen silánnyá válik a szex, vagy ami legrosszabb: teljesen működésképtelenné. Ilyenkor bizony, hajlamosak vagyunk magunkat, vagy a partnerünket okolni, ahelyett hogy részletesen végig gondolnánk a dolgokat és megpróbálnánk választ keresni a lehetséges miértekre.

Nem ritka sajnos, hogy sok esetben ez a holtpont váláshoz és szakításhoz vezet, mondván, ha nem megy a szex, akkor borítsunk mindent, úgyse lesz már olyan mint volt. Ez bizony óriási hibának számít! Nincs olyan szexuális probléma ugyanis, amit így vagy úgy, de ne lehetne orvosolni. Rengeteg olyan természetes mód és tevékenység létezik, melyek segítségével egy kis odafigyelés árán, újra felkorbácsolhatod a kialudt tüzet az ágyban. Kövesd a következő tippjeinket, és légy újra lepedőakrobata!

Romantikus sütés-főzés

Mi sem romantikusabb annál, mint ahogy azt sok filmjelenetben is látni, hogy a szerelmesek együtt sertepertélnek a konyhában! Talán kezdetben nem lesz könnyű bevonni a pasidat a konyhaművészetek rejtelmeibe, de meglásd, amint rákap az ízére, rögtön magával fogja ragadni, és soha többé nem kell már győzködnöd arról, hogy együtt vegyetek rész a kulináris élvezetek birodalma által nyújtott gyönyörbe!

Tudományos kísérletek is alátámasztják azt a tényt, miszerint a jól összeszokott és régóta együtt lévő párok, szexuális életére, kifejezetten jótékony hatással van a közös sütés-főzés. Próbáljátok ki ezt az élményt, vagy akár tegyétek rendszeressé heti egy-két alkalommal. Bizonyára te sem vennéd zokon, ha párod a fakanálon kívül mást is hozzád dörzsölne, miközben a tűzhelynél sürgölődsz!

Boldoggá tevő étkek

Csupa-csupa boldogság! Ezt kínálja minden olyan afrodiziákum étel, ami főként boldogsághormonokat szabadít fel a szervezetben! Ezek általában gyors és könnyed étkek, melyek elkészítésébe sem kell sok időt fektetni. Legismertebb közölük is talán az osztriga, és a csokoládé. Mindegyiket könnyen és gyorsan be tudod szerezni! Ezek rengeteg kémiai anyagot fognak felszabadítani az agyba, ami mind erősen hozzásegít majd a tökéletes boldog, és ellazult állapothoz, ami aztán a szexuális étvágyat is meghozza. Sose felejtsd el, hogy még mindig az agy, a legerősebb nemiszerv!

Felkorbácsolni az érzékeket

A legolcsóbb és legjobb módja az érzelmek felkorbácsolásának, ha beszerzel egy új csábító illatot, vagy füstölőt, esetleg veszel egy új cd-t, amin olyan zenék találhatók, amitől úgy érezheted, hogy könnyen a megfelelő hangulatba jössz. Apró változások ezek, mégis nagy eredményt hozhatnak. Természetesen párod jelenlétében alkalmazd őket, és és élvezd, ahogy mindketten átadjátok magatokat lassan az élvezeteknek!

Csak egyenrangúan!

Ha feldúlt és ideges állapotban vagyunk, akkor azt bizony legtöbbször a hálószobába is magunkkal visszük. Kutatások is kimutatták, hogy megfelelő és kiegyensúlyozott szexuális élet, kizárólag azoknál a partnereknél működhet, akikkel 100%-osan egyenrangúnak érezzük magunkat! Tehát ülj le, gondolkodj el, és őszintén mérlegeld át magadban ezeket a dolgokat. Partnered valóban olyan ember, akiben teljesen meg tudsz bízni, akire fel tudsz nézni, és biztos hogy mindig számíthatsz rá? Mert ha van bármi, amiben kicsit is úgy érzed, hogy kevesebb nálad, vagy pont fordítva, akkor az bizony tudatalatt erősen rá fogja nyomni a bélyegét a dolgokra.

Ez pedig leginkább a szexben fog megmutatkozni. Hiába jó a szex, ha nem kielégítő. Ilyen esetekben egyetlen biztos módszer van: a szakítás. Legyen bármily fájdalmas is, de bele kell törődni, hogy ideje olyan partner után nézni, akivel kölcsönösen egy hullámhosszon vagytok, és teljesen egyenrangúnak érzitek egymást a kapcsolatotokban! Így biztos, hogy egészséges és fantasztikus ágytornákban lehet majd részetek!

Szeresd a tested!

Nagyon sok pár szexuális életét nyomorítja meg az a tény, hogy az egyik fél (és főleg a nőknél szokott előfordulni) nem eklégedett magával. Természetesen nincs olyan nő, aki minden porcikáját szeretné, és tökéletesnek találná, de nagyon sok ember van, aki annyira gátlásos, hogy takargatja magát, vagy ami még rosszabb, le se hajlandó akár vetkőzni teljesen párja előtt. Lássuk be, ez valóban kiábrándítóan tud hatni, és így nem lehet elvárni, hogy élvezetes és jó szexben legyen részünk! Hisz az igazi jó szex, pont attól jó, hogy mocskos és gátlástalan!

Hosszabb előjáték!

Sok férfi rontja el a dolgot ott, még napjainkban is, hogy nem hajlandó elég időt fektetni az előjátékra, vagy egyáltalán nincs is előjáték. Azt hiszik, hogy ha adnak pár csókot a nőnek, vagy párszor végigsimítják a testét, akkor a nő már tökéletesen készen áll a gigantikus szexre, utána meg persze csodálkoznak, hogy a nőnek nem volt orgazmusa, de még jól se érezte magát aktus közben. Sok nő színlel ilyenkor, mert nem meri megmondani a párjának, hogy mit és hogyan szeretne, vagy hogy szeretné ha hosszabban kényeztetnék a behatolás előtt! Légy bátor és őszinte, ne szégyelld kimondani mire vágysz!

Kommunikálj!

Nem lehet elégszer elmondani, ezt a már-már közhelynek számító dolgot, hogy fő a kommunikáció! Természetesen kölcsönös üzemmódban! Azok a párok, akik teljesen nyíltak és őszinték egymással szexuális téren is, képesek megbeszélni vágyaikat, de a rossz és kellemetlen élményeket szintén, azok sokkal jobb és kiegyensúlyozottabb szexuális életre számíthatnak!

Fő a bizalom!

Azok, akik őszintén képesek bízni egymásban, nem csak a felszínen sínylődnek és színlelnek, azokra sokkal szebb idők várnak az ágyban! A bizalom ugyanis az a dolog, ami minden téren összehozza és erősíti két ember egységét. És hol tudna ez még jobban megnyílvánulni, mint a szexben?

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!