Terhességi csík, karikás szem és szeplő eltüntetés? 5+1 kozmetikai tetoválás, amiről minden nőnek tudnia kell

Terhességi csík, karikás szem és szeplő eltüntetés? 5+1 kozmetikai tetoválás, amiről minden nőnek tudnia kell

Címlap / Stílus / Arc / Terhességi csík, karikás szem és szeplő eltüntetés? 5+1 kozmetikai tetoválás, amiről minden nőnek tudnia kell

A sminktetoválás hallatán a legtöbb embernek a borzasztó, kékre fakult szemöldökök jutnak eszébe, pedig ez a szakma nemcsak a tartós sminkre korlátozódik és igazi csodát tud tenni, ha megfelelő szakember készíti el. Íme hat példa, amikor segít a kozmetikai tetoválás.

Terhesség csík

A striák fogyás, hízás, terhesség vagy testépítés hatására kialakuló vörös csíkok a bőrön, melyek később világos színűvé fakulnak. Ezeket teljesen eltűntetni sajnos nem lehet, esetleg krémekkel vagy többszöri lézeres kezeléssel valamelyest halványítani. Ennél azonban sokkal gyorsabb és látványosabb megoldást kínál a kozmetikai tetoválás, mikor a szakember az illető bőrszínével megegyező árnyalatúra színezi a csíkokat. 

 

 

Karikás szem

Ha olyan nő vagy – mint én – aki tonnaszámra keni a korrektort a karikás szeme alá, akkor jó hír, hogy bizony erre is megoldás a tetoválás. Ez a technika meglehetősen új – 2018-ban alkalmazta először egy Rodolpho Torres nevű brazil tetoválóművész. Hosszú távú tapasztalatunk még nincsenek a témában, mindenesetre a képek rendkívül meggyőzőek.

 

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»