Így már tényleg érdemes a fehér nadrágot hordani

Így már tényleg érdemes a fehér nadrágot hordani

Címlap / Stílus / Divat / Így már tényleg érdemes a fehér nadrágot hordani

Ma egy újabb, időtálló alapdarab kerül cikkünk középpontjába, ami nem más, mint a fehér nadrág. Biztosan mindenkinek a szekrényében lapul belőle legalább egy, de ha mégsem, akkor a cikk végére garantáltan kedvet kaptok hozzá, hiszen nagyon jól kombinálható, nőies ruhadarabról van szó.

SZAGGATOTT FARMER

Képek forrása: 1234

Kezdjük elsőként a most nagyon népszerű szaggatott trenddel. Kifejezetten divatosak a térdnél hasított, vagy extrém módon szaggatott nadrágok, melyek nagyon jól mutatnak sportosabb cipővel és magassarkúval egyaránt.

HÓFEHÉR

Képek forrása: 1234

Az egyszerűség jegyében idén is hódít az „all white” trend, vagyis a tetőtől talpig hófehér viselet. Közeleg a jó idő, a napbarnított bőrön pedig nagyon jól mutatnak ezek az összeállítások – egyszerűek, letisztultak, de hihetetlenül elegánsak is. Arra érdemes figyelni, hogy a fehérnek is lehetnek különböző árnyalatai, melyek nem biztos, hogy jól mutatnak együtt, éppen ezért próbálj tökéletesen egyforma fehér ruhadarabokból válogatni.

MAGAS DEREKÚ NADRÁG ÉS CROP TOP

Képek forrása: 1234

Több üzlet és webshop kínálatában is megjelentek idén a magas derekú nadrágok, amelyek lehetnek szűk, skinny fazonok, de találhatunk bővebb szárú változatokat is. Az ilyen típusú nadrágokhoz bátran választhatunk rövid, úgynevezett crop topot, mely merész, de különleges összhatást eredményezhet.

PASZTELL SZÍNEK

Képek forrása: 1234

A hófehérhez szinte bármilyen szín jó választás, idén mi mégis a lágy pasztelleket ajánljuk. Viseld bátran szürkével, kellemes barackszínnel, vagy a most oly népszerű rózsakvarc és világoskék árnyalatokkal.

FARMER ÉS FEHÉR

Képek forrása: 1234 

A klasszikus farmer-fehér póló kombináció igazi Jolly Joker. Miért ne működhetne ez fordítva is? Válassz a hófehér nadrághoz egy csinos farmeringet, vagy egy vagány farmerdzsekit. Ezek a színek nagyon jól mutatnak együtt, és jól kiegészíthetők más, pasztell árnyalatokkal.

FEKETE-FEHÉR

Képek forrása: 1234

A klasszikus fekete-fehér színkombinációról is érdemes említést tenni. Jó tudni, hogy a világos árnyalatok inkább erősítenek, míg a sötétebbek inkább slankítanak az alkatunkon. Éppen ezért azoknak érdemes a fehér nadrághoz fekete felsőt választani, akik felsőtestben kicsit erősebbek, és szeretnék kihasználni a fekete karcsúsító hatását.

Ha nem találod elég különlegesnek a sima fekete felsőket, akkor választhatsz anyagában mintás, csíkos vagy rácsmintás darabokat is, de ezeknél vigyázni kell, mert optikailag erősíthetnek.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást