Téli horoszkóp 2019-2020 – Milyen változásokat hoz számodra a tél?

Téli horoszkóp 2019-2020 – Milyen változásokat hoz számodra a tél?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Téli horoszkóp 2019-2020 – Milyen változásokat hoz számodra a tél?

A tél elég megosztó évszak, valaki vagy utálja, vagy odavan érte. Hogy ki hogyan érez ezzel a hűvös, alvó évszakkal kapcsolatban, az sok faktortól függ a személyiségét illetően. Valaki nem bírja a hideget és egész télen alig várja, hogy vége legyen, mert visszasírja a nyarat. Mások már ősztől az ünnepekre készülnek, hiszen a szeretet ünnepe kellemes várakozással tölti el őket. Hogy hogyan töltjük az év utolsó hónapjait, arra felkészíthet minket az asztrológia. Akár szereted, akár utálod ezt az évszakot, csillagjegyed alapján ilyen változásokat hoz számodra idén a téli időszak.

Kos: Aktív pihenés és családi harmónia

Kedvező időszaknak nézel elébe, mert olyan jó élményeket hoz, amikre az elmúlt években nem volt lehetőséged. Idén például élvezheted az összes téli sportot és elmehetsz snowboardozni, korcsolyázni vagy síelni.

Ezúttal jobban fogod élvezni a hideg időt, mint eddig bármikor és úgy tele leszel energiával, hogy még a fagypont alatti hőmérséklet sem fog zavarni.

A téli csodaország hangulata sok közös boldog pillanatot tartogat számodra a családdal.

Bika: Óvatos költekezés és befelé fordulás

A Bika sosem spórol, ha arról van szó, hogy szeretteinek örömet szerezzen, de érdemes odafigyelned, idén mennyit költesz az ajándékokra.

Hajlamos vagy ugyanis kiköltekezni és ezért lehet, hogy januárban emiatt jobban meg kell majd húznod a gatyaszíjat.

Idén magadra kicsit kevesebb figyelmet fordítottál, mint amennyit kellett volna, ezért a nagy ajándékvásárlási őrületben nem árt, ha a te szükségleteidre is gondolsz.

Ha kételkednél, nyugodj meg: megérdemled a kényeztetést, hiszen mozgalmas év van mögötted.

Ikrek: Vegyes élmények, majd boldog évzárás

Az Ikrek számára ez a tél egy kicsit keserédes lesz, tele boldog és kevésbé kellemes pillanatokkal.

Az év végi hajtás a munkahelyeden sokat kivesz majd belőled, de az ünnepek alatt összeül majd a család, ami részben kárpótol majd stresszes időszakért.

A tél fénypontja számodra a rég nem látott családtagok látogatása lesz, de a barátaidról sem szabad megfeledkezned.

Ha most elkezdesz szervezni egy baráti összejövetelt, jó hangulatban és érzelmileg feltöltődve kezded majd az újévet.

Rák: Töltekező pihenés és visszatekintés

A Rák számára az egész téli időszak arról szól, hogy megpihenjen az év forgataga után és csak magára gondoljon.

A hideg idő remek alkalom arra, hogy otthon maradj, bekuckózz és sikeresen kizárd az életedből mások negatív energiáit.

Egy meleg takaró, egy jó könyv, egy forró tea vagy kakaó: neked idén nem is kell más a boldogsághoz.

Használd az időt olvasásra, meditálásra, mert az a relaxáló energia, amit ebben az időszakban magadra fordítasz, busásan megtérül majd az újév elején.

Oroszlán: Odafigyelés egymásra és feltöltődés

Az Oroszlán számára a téli időszak mindig élvezetes, hiszen amennyire szereti azt, hogy másokra figyel, annyira feltölti az is, mikor ő van a középpontban, ilyenkor pedig mindkettőre van lehetősége.

Jó időszak jön, mert szeretsz társaságban lenni, családod és barátaid kedves jelenléte pedig feltölt pozitív energiával.

Ugyan a nyári pörgés a kedvenc időszakod és bánod, hogy erre az évre búcsút kellett venned a melegtől, de idén az év végi összejöveteleket is majdnem annyira élvezed majd.

Szűz: Sikeres tervezgetés és pozitív energia

A Szűz mindent tűpontosan csinál, amibe csak belekezd és ez alól a téli időszakra való készülődés sem kivétel.

Örök maximalistaként az ajándékvásárlást alaposan megtervezed, mindenkinek személyre szabott, remek ajándékkal készülsz.

Nagyon fontos számodra, hogy a család és a barátok jól érezzék magukat a téli összejövetelek alatt és örömmel tölt el, ha fáradozásaidat értékelik azok, akiket a legjobban szeretsz.

Az téli időszakot ezért kellemes érzésekkel zárod majd.

Mérleg: Kezdeti felfordulás után harmónia

A Mérleg számára mindennél fontosabb az egyensúly és kifejezetten szereti a telet, hiszen a hideg évszak nélkül nem tudná értékelni a nyár melegét.

Mivel neked mindennél fontosabb környezeted boldogsága, hajlamos vagy arra, hogy túlizguld az ünnepi előkészületeket és idegeskedj ahelyett, hogy átadnád magad az együttlétek élvezetének.

Nincs miért aggódnod, egy apró félreértés miatti kezdeti kavarodás után ugyanis szépen összeállnak a dolgok és minden remekül sikerül majd.

Skorpió: Zsémbeskedés, majd ünnepi jókedv

Az erős akaratú Skorpió hajlamos arra, hogy egy kicsit Grincsként viselkedjen az ünnepek alatt, pedig a szíve mélyén nagyon is szereti a telet.

Élvezeted leled abban, hogy megjátszod a morcost az ünnepi időszakban és hagyod, hogy mások úgy próbáljanak ünnepi hangulatba hozni, hogy azt bizonygatják neked, hogy az életed jó és irigylésre méltó.

Az utolsó pillanatban azonban mindenki meglepetésére félreteszed a látszólagos rosszkedvet és végre elkezded élvezni a tél lehetőségeit.

Nyilas: A célok sikeres megvalósítása

A tél hidege sok csillagjegy viselkedését megváltoztatja, de a Nyilas töretlenül megy tovább eddigi megszokott útján.

Neked idén több kell ahhoz a rossz időnél, hogy letérítsen az utadról, nem hagyod magad kizökkenteni.

Optimizmusod és lelkesedésed átsegít év végén a nehézségeken és minden terved sikerrel teljesíted, senki nem állhat utadba.

A család és a barátok pozitív jelenléte bearanyozza számodra az év utolsó hónapjait.

Bak: Sikeres munka és tiszta lap

A Bak kemény munkájáról híres és többek között azért is szereti a téli szünetet, mert végre minden tervére van ideje az amúgy pihenésre szánt időszakban.

Míg mások fellélegezve mulatnak és kiengedik a gőzt, te hajlamos vagy addig is a karriereddel foglalkozni és előre dolgozni.

Ezt sokan furcsállják majd, te viszont nem törődsz senkivel, mert számodra az a fontos, hogy az új évet lezárt tervekkel és befejezett munkákkal kezdd.

A tiszta lap új lehetőségekkel kecsegtet, melyeket örömmel használsz majd ki.

Vízöntő: Öröm mások boldogsága által

A Vízöntő a legönzetlenebb csillagjegy, és mivel a téli időszak az ajándékozásról és összejövetelekről szól, ő minden pillanatát élvezi.

Neked örömet okoz az, ha másoknak segíthetsz és mosolyt csalhatsz szeretteid arcára.

Az önkénteskedés nagyon jutalmazó cselekvés számodra, hiszen ott maximálisan kiélheted karitatív törekvéseidet.

Az ünnepi időszak számodra az év legfontosabb hónapja, lelkesen készülsz rá és minden jól is fog sikerülni, hiszen a család és a barátok jelenléte rengeteg energiával tölt fel.

Halak: Érzelmek elengedése és megkönnyebbülés

Az álmodozó Halak legszívesebben hibernálnák magukat a téli időszakra, ahogyan azt az igazi halak teszik.

Mivel felettébb intuitív vagy és nagyon érzékeny, az ünnepi összejövetelek alkalmával hajlamos vagy túlterhelni magad érzelmileg, hiszen mindenki lelki problémáját magadra veszed.

Ha azt szeretnéd, hogy idén ez ne így legyen, a hideg évszakban a pihenésre kell koncentrálnod, rendbe kell tenned érzelmi életed.

Ha sikeresen elengeded mások problémáit, fellélegezhetsz és az újévet könnyed, tiszta lélekkel köszöntheted.

VIDEO Téli horoszkóp 2023

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!