Stílus / Haj

20 téli frizura, amit nem akarsz majd sapi alá rejteni

Tudjuk, hogy nagy a kísértés, hogy egy trendi kötött sapkát húzz a fejedre, de ezekkel a frizurákkal talán sikerül megtalálnod magadban az inspirációt, ami ahhoz kell, hogy törődj egy kicsit a frizuráddal. Mutatjuk, mi trendi most a szezonban, hogy ne akard többé rejtegetni a hajadat!

Magas lófarok

Kétségtelen, hogy Ariana Grande-nak komoly szerepe volt abban, hogy a magasra fogott lófarok az egyik legdivatosabb hajviselet mostanában, de mi nem is bánjuk ezt, hiszen amellett, hogy egyszerűen elkészíthető, kényelmes strapabíró és nagyon szexi viselet. A szezonban most különféle kiegészítőkkel, látványos csatokkal is turbózhatod.

 

 

 

Alacsony lófarok

Ha a magasan viselt copf neked túl merész, jó hírünk van: az alacsonyan, a tarkónál összefogott haj most éppen olyan divatos, ez egy fokkal szofisztikáltabb, professzionálisabb viselet. Elkészítheted akár hullámos hajból is, és természetesen itt is lehet játszani a kiegészítőkkel, szalagokkal.

 

 

 

Variációk bobra

Bár a hajvágás többnyire a nyár trendje, ki állíthatna meg attól, hogy egy új frizurával kezd az évet? Ha pedig vágatnál, a bob még mindig megállíthatatlanul ott van a vörös szőnyeges eseményeken, és a hétköznapokban is jól hordható. Akár a természetes hajszíneddel, akár highlightokkal, hullámosan, egyenesen vagy frufruval viseled, mindig minden alkalomhoz illik.

 

Olvastad már?  2020 legszebb frizurái rövid hajra

 

 

 

Pixie

Igazán menő frizurát szeretnél, amivel keveset kell bajlódnod, mégis mindig ultradivatos és stílusos lehetsz? Akkor a pixie lesz nálad a befutó! Mivel ez a frizura tényleg látni engedi az arcodat, a feltűnő, hangsúlyos ékszerek és a látványos sminkek is barátaid lesznek, de ezekkel remekül színt tudsz vinni télbe.

 

 

 

Fonatok

A hajfonatok sohasem mennek ki a divatból, ezen a télen azonban az igazán vagány, kicsit merészebb vonal lesz a nyerő választás. A legfrissebb trendek jegyében a haj nagy része leengedve marad, és csak néhány tincset kell befonni és rögzíteni az igazán sikkes hatás kedvéért.

 

 

 

 

Kontyok

A fejtetőn összefogott kontyok is visszatérnek most, ezek különleges alkalmakra éppen úgy megfelelnek, mint egy sietős ügyintézős napra vagy a munkába. Külön divatosak most a félig összefogott hajból készült kontyok, vagy a rövid hajból csak egy hajgumival, egyszer áttekert copfok. És persze itt is jöhetnek a látványos, színes csatok, amik megtartják a kósza hajszál-szökevényeket is.