20 téli frizura, amit nem akarsz majd sapi alá rejteni

20 téli frizura, amit nem akarsz majd sapi alá rejteni

Címlap / Stílus / Haj / 20 téli frizura, amit nem akarsz majd sapi alá rejteni

Tudjuk, hogy nagy a kísértés, hogy egy trendi kötött sapkát húzz a fejedre, de ezekkel a frizurákkal talán sikerül megtalálnod magadban az inspirációt, ami ahhoz kell, hogy törődj egy kicsit a frizuráddal. Mutatjuk, mi trendi most a szezonban, hogy ne akard többé rejtegetni a hajadat!

Magas lófarok

Kétségtelen, hogy Ariana Grande-nak komoly szerepe volt abban, hogy a magasra fogott lófarok az egyik legdivatosabb hajviselet mostanában, de mi nem is bánjuk ezt, hiszen amellett, hogy egyszerűen elkészíthető, kényelmes strapabíró és nagyon szexi viselet. A szezonban most különféle kiegészítőkkel, látványos csatokkal is turbózhatod.

 

 

 

Alacsony lófarok

Ha a magasan viselt copf neked túl merész, jó hírünk van: az alacsonyan, a tarkónál összefogott haj most éppen olyan divatos, ez egy fokkal szofisztikáltabb, professzionálisabb viselet. Elkészítheted akár hullámos hajból is, és természetesen itt is lehet játszani a kiegészítőkkel, szalagokkal.

 

 

 

Variációk bobra

Bár a hajvágás többnyire a nyár trendje, ki állíthatna meg attól, hogy egy új frizurával kezd az évet? Ha pedig vágatnál, a bob még mindig megállíthatatlanul ott van a vörös szőnyeges eseményeken, és a hétköznapokban is jól hordható. Akár a természetes hajszíneddel, akár highlightokkal, hullámosan, egyenesen vagy frufruval viseled, mindig minden alkalomhoz illik.

 

 

 

 

Pixie

Igazán menő frizurát szeretnél, amivel keveset kell bajlódnod, mégis mindig ultradivatos és stílusos lehetsz? Akkor a pixie lesz nálad a befutó! Mivel ez a frizura tényleg látni engedi az arcodat, a feltűnő, hangsúlyos ékszerek és a látványos sminkek is barátaid lesznek, de ezekkel remekül színt tudsz vinni télbe.

 

 

 

Fonatok

A hajfonatok sohasem mennek ki a divatból, ezen a télen azonban az igazán vagány, kicsit merészebb vonal lesz a nyerő választás. A legfrissebb trendek jegyében a haj nagy része leengedve marad, és csak néhány tincset kell befonni és rögzíteni az igazán sikkes hatás kedvéért.

 

 

 

 

Kontyok

A fejtetőn összefogott kontyok is visszatérnek most, ezek különleges alkalmakra éppen úgy megfelelnek, mint egy sietős ügyintézős napra vagy a munkába. Külön divatosak most a félig összefogott hajból készült kontyok, vagy a rövid hajból csak egy hajgumival, egyszer áttekert copfok. És persze itt is jöhetnek a látványos, színes csatok, amik megtartják a kósza hajszál-szökevényeket is.

 

 

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást