Stílus / Divat

Tavaszi alap ruhadarabok 2013-ra

A tavasz közeledtével nem árt előkeresni a szekrényből, vagy beszerezni a boltokban azokat a ruhákat, amelyek a tavasz alapdarabjai lesznek. Fontos, hogy ezek jó minőségűek, könnyen variálhatóak és jó szabásúak legyenek, mivel várhatóan nagyon sokat fogjuk viselni őket az idei szezonban is.

Ceruzaszoknya

A ceruzaszoknya igazi telitalálat, ha olyan darabot szeretnénk, ami utcára, munkára, vagy akár elegánsabb eseményekre is megfelelő lehet.
Válasszunk belőle egy lehetőleg rugalmas anyagból készült változatot, színnek pedig ideális választás a fekete, a barna, a szürke, illetve bármi más semleges szín is, amit szinte bármilyen felsővel viselhetünk. A klasszikus ceruzaszoknya térd alatt végződik, ami mindenkinek jól áll.
Szoknya: Mango, 7 995 Ft.
Blúz: Esprit, 15 000 Ft.
Táska: Reserved
Cipő: H&M, 14 990 Ft.
Napszemüveg: Stradivarius, 3 595 Ft.

Zakó

A zakó szintén fontos és praktikus eleme a tavaszi ruhatárunknak. Elegánssá teszi megjelenésünket, a karcsúsított fazon pedig kihangsúlyozza, egyben nőiessé is teszi alakunkat.
Válasszunk egy igazán klasszikus szabásvonallal rendelkező, színben semlegesebb darabot, óvakodjunk a túlzásoktól, viszont a szabás legyen olyan, ami alkatunkhoz tökéletes. Súlyfelesleggel lehetőleg kerüljük az erős válltömést, valamint a mintákat és főleg a peplumot.
Nadrág: Pull&Bear, 5 995 Ft.
Blézer: Mango, 19 995 Ft.
Cipő: Humanic
Sál: Stradivarius, 3 595 Ft.
Póló: Esprit, 3 000 Ft.

Kardigán

A kardigán nőies, finom és megfelelően viselve akár elegáns ruhadarabunk is lehet. Viselhetjük kabát helyett, és irodai öltözetnek is megfelelő, ha egy szép selyemblúzzal és egy elegáns szövetnadrággal vagy ceruzaszoknyával viseljük.
Utcára is tökéletes, emellett óriási előnye, hogy alkatunkat képes kiegyensúlyozni. Vagyis kardigánban nem látszik a súlyfelesleg, de a kötő vagy öv segítségével derekunkat is hangsúlyozhatjuk a homokóra hatás érdekében. 
Ruha: H&M, 5 990 Ft.
Cipő: Reserved
Kardigán: Mango, 2 495 Ft.
Kendő: Esprit, 7 800 Ft.

Ballonkabát

A ballonkabát évtizedek óta, valójában a női divatban való megjelenése óta stabilan tartja magát a tavaszi alapruhadarabok között. Kényelmes, praktikus, és mindenkinek jól áll. Alacsonyaknak a túl hosszú nem ideális, súlyfelesleg esetén pedig érdemes térd fölé érő szabást választani, ezekkel együtt azonban mindenkinek javasolt a viselése.
Válasszunk egy semleges színűt, hogy bármihez nyugodtan felvehessük, és feldobhatjuk színes sálakkal. Választhatunk belőle elegáns vagy sportos stílusút is, attól függően, melyik illik inkább életvitelünkkel.
Kabát: Reserved
Farmer: H&M, 8 990 Ft.
Cipő: Stradivarius, 10 995 Ft.
Póló: Mango, 3 595 Ft.

Fehér blúz

A fehér blúz szintén igazi klasszikus, és remélhetőleg soha nem fog kimenni a divatból. Gyönyörű, mindenkinek jól áll, és minden alkalomra tökéletes választás.
Elegáns nadrággal vagy szoknyával bármikor bárhova felvehetjük, farmerrel pedig szintén mindig viselhető utcai viselet. Mindenhez illik, és mindig szép, nőies és finom benyomást kelt, sőt nem szezonális, mivel az összes évszakban bátran viselhető.
Blúz: H&M, 6 990 Ft.
Nadrág: Mango, 5 995 Ft.
Zakó: Pull&Bear, 8 995 Ft.
Táska: Accessorize, 13 500 Ft.
Kendő: Accessorize, 4 000 Ft.
Cipő: Reserved

Skinny farmer

A skinny farmerek évek óta alapdarabnak számítanak, ezért ha még nincs, akkor sürgősen szerezzünk be egyet belőle. Érdemes egy hosszabb szárút vásárolni, ami rálóg a cipőnk sarkára, és az sem árt, ha jó minőségűt vásárolunk, mivel a rugalmas anyag tartóssága elsődleges szempont, hogy a szűk nadrág jól álljon.
Ha rövidek a lábaink, viseljük magas sarkú cipővel, amelyiknek nincs bokapántja, mivel az rövidíti a lábakat.
Nadrág: Mango, 7 995 Ft.
Pulóver: Esprit, 30 000 Ft.
Cipő: Zara, 17 995 Ft.
Karperec: Accessorize, 4 150 Ft.
Táska: Stradivarius, 12 995 Ft.

Színes szövetnadrág

A skinny farmerrel párhuzamosan a szövetnadrágokban is a szűk szárúak maradnak divatban idén is, de emellett az egyenes fazonok is menők lesznek, amelyek mindenkinek jól állnak.
A legszebb darabok pasztellszínűek, így a tavasz színeibe öltözhetünk, ahogy kicsit jobbra fordul az idő. A finom és nőies színhatás nem csak megjelenésünknek, de lelkünknek, hangulatunknak is jót fog tenni, vidámabbnak és könnyedebbnek érezzük majd magunkat benne. 
Nadrág: Mango, 7 995 Ft.
Blézer: H&M, 9 990 Ft.
Top: Reserved
Cipő: Deichmann, 9 990 Ft.
Táska: Zara, 13 995 Ft.
Karperec: Stradivarius, 2 995 Ft.

Oversize pulóver

Az oversize divat szintén egy meghatározó, egyben nagyon praktikus eleme is lehet az idei tavaszi divatnak. Nem kell mást tennünk, csak beszerezni néhány nagyobb méretű pulóvert, amelyek a combunk közepéig érnek.
Választhatunk színes, feltűnő mintás vagy akár pasztellszínű darabokat is, mindegyik tökéletes utcai, vagy laza hivatali viselet lesz skinny farmerrel, vagy színben passzoló szövetnadrággal is. 
Nadrág: Reserved
Pulóver: Mango, 4 595 Ft.
Cipő: Humanic
Karperec: Stradivarius, 1 795 Ft.
Táska: Accessorize, 10 000 Ft.

Tavasz 2013

A divat évről évre változik, és néha kisebb, néha nagyobb változtatásokon megy keresztül. Az azonban egészen biztos, hogy néhány alapdarab beszerzésével nagyon stabil, könnyen variálható és mindig divatos öltözködést garantálhatunk magunknak.
Fontos, hogy ezek jó minőségűek legyenek, mivel sokat fogjuk hordani őket, akár éveken keresztül is. Jelen lesznek a hivatali és az utcai viseletünkben egyaránt, és ezeket vesszük majd fel akkor is, ha randira megyünk, és kell egy megszokott, kényelmes darab, amit imádunk!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást