Életmód / Ezotéria

Ez vár rád tavasszal a szerelemben! Születésnapod elárulja!

Ez vár rád tavasszal a szerelemben! Születésnapod elárulja!

Lassan kifelé haladunk a télből, a tavaszról pedig a legtöbbeknek egy dolog ugrik be: szerelem! A napfény végre feltölt jókedvvel, lekerülnek a súlyos kabátok, nyílnak a virágok és csiripelnek a madarak – ettől mindenki romantikus hangulatba jön. De vajon szerencséd is lesz? Ha tudod, milyen napon születtél, most azt is kiderítheted, mi vár rád a tavasszal!

Hétfő

Pezseg benned a szerelmes energia, és mindenképpen találnod kell valakit, akivel ezt megélheted.

A tavasz románcot hoz, ha pedig kapcsolatban élsz, felpezsdíti a szerelmeteket.

Ha most kezdesz egy új viszonyba, nem garantált, hogy tartós lesz, de az biztos, hogy tartalmas és intenzív, és ha véget is ér, mindketten szép emlékekkel távoztok majd.

Kedd

A tavasz egy régi vágyadat válthatja valóra, de meg kell majd fizetned az árát.

Valaki, aki után még mindig vágyik a szíved, visszatérhet hozzád, és bár semmit nem akarsz jobban, mint vele lenni, félsz annyira bízni benne, hogy felrúgd az életedet.

Végül azonban az érzelmek diadalmaskodnak, és a tavasz az újra egyesülésről szól majd.

Szerda

Laza flörtök, izgalmas kalandok és néhány keserédes csalódás is tarkítja majd az idei tavaszt, de ha eddig nem talált rád, akkor a nagy Őre ezentúl is várnod kell.

Ne csüggedj, ha nem az évszak, akkor majd a következő elhozza őt, addig pedig nincs rá okod, hogy ne érezd jól magadat a keresgélés és randizgatás közben.

Csütörtök

Ha még nem talált rád a szerelem, most a baráti körödben lesz majd valaki, akivel hirtelen, önmagatokat is meglepve, lángra lobbantok egymás iránt.

Ne félj az érzelmektől, néha a mély barátságokból lesznek a legnagyobb szerelmek.

Ha már kapcsolatban élsz, idén tavasszal a dolgok komolyabbra fordulhatnak, és még az sincs kizárva, hogy egy lánykérés van a jövődben.

Péntek

Végre beteljesedhet egy olyan szerelem, amit már mindketten nagyon vártatok, de eddig a távolság vagy más akadályok álltak közétek.

Idén tavasszal azonban az érzelmek vihara minden utatokba kerülő akadályt elsöpör.

Légy óvatos, mert a viharban olyan dolgok is elveszhetnek, amiket pedig meg akartál őrizni!

Szombat

Aki a tűzzel játszik, megégetheti magát, így ne csodálkozz, ha te is bajba kerülsz idén tavasszal, amikor egyszerre több vasat tartasz a tűzbe.

Ha egyik hódolódról sem gondolod, hogy ő lenne az igazi, akkor nyugodtan szórakozz a társaságukban, de játssz nyílt kártyákkal, különben valakit megbánthatsz, és a karma megbosszulja magát!

Vasárnap

Miközben úgy tűnik, a sok szenvedély felperzseli körülötted a világot, téged egy sokkal csendesebb, megfontoltabb szerelem találhat meg idén tavasszal.

A nagy lángolás elmarad, de a finom meleg az egész belsődet átjárhatja, és talán még az is megfordul a fejedben, hogy az ilyen biztonságos, mégis erős melegség akár arra is jó lehet, hogy egy egész családot összetartson.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást