Táskamustra – Íme 2016 legtrendibb fazonjai!

Táskamustra – Íme 2016 legtrendibb fazonjai!

Címlap / Stílus / Divat / Táskamustra – Íme 2016 legtrendibb fazonjai!

Minden új szezonban külön figyelmet szentelünk a kiegészítőknek, azon belül is az aktuális táska trendeknek. Nekünk, nőknek nélkülözhetetlenek a táskák, hiszen elrejtenek minden olyan kincset, amire egy nap folyamán szükségünk lehet, ráadásul tökéletes kiegészítői az összeállításainknak. A mai bejegyzésben a nyár legstílusosabb darabjait gyűjtöttük össze Nektek, melyek között lesznek praktikus, vagány és különleges darabok is!

STÍLUSOS APRÓSÁGOK

Képek forrása: 1234

Nem a legpraktikusabbak, de nem kell, hogy mindig ez legyen a szempont. A már-már zavarbaejtően apró, de gyönyörű, vállpántos táskák hódítanak idén, minden színben és fazonban. Gyakoriak a fémes díszítések, láncok, melyektől még különlegesebb lesz az adott apróság.

PRAKTIKUS SHOPPER

Képek forrása: 1234

Ez viszont már igazán praktikus fazon – az óriási pakolós táskák elrejtenek mindent, és kifejezetten stílusosak is. Találhatóak közöttük fonott vagy a textíl anyagú darabok, és barna árnyalatban a legnépszerűbbek. Ezeket a táskákat kevésbé ajánljuk apró termetű lányoknak, nekik érdemes kisebb fazonokat választani, elkerülve, hogy nagyon „bőrönd-hatású” legyen a végeredmény.

VAGÁNY HÁTIZSÁK

Képek forrása: 1234 

A hátizsákok már tavaly nyáron is középpontban voltak, és szerencsére most is nagyon sok stílusos és különleges darabbal találkozhatunk. Tökéletes kiegészítői a laza szetteknek, de olyan letisztult fazonokat is találhatunk az üzletek polcain, amelyek az elegánsabb összeállításokhoz is jól passzolnak. Elsőre talán furcsa volt ez a trend, de mára nagyon megszerettük, és tényleg bátran ajánljuk mindenkinek.

NŐIES CITY BAG

Képek forrása: 1234 

Klasszikus és elegáns – ez a két szó jellemzi a city bag-et, ami a shoppernél valamivel kisebb, merev tartású táskát jelent. Gyakran fémmel díszítik és vállpánt is tartozik hozzá. Leginkább nude, púder, bézs és barna árnyalatokban ajánljuk, ezek kombinálhatóak a legjobban a nyári összeállításokkal.

TRENDI VÖDÖRTÁSKA

Képek forrása: 1234

Szupertrendi és különleges választás idén az úgynevezett vödörtáska, melyből a nude,a szürke és a fekete színű a legnépszerűbb. Ezek a darabok merev tartású anyagból készülnek, vállpántosak, és gyakori rajtuk a fémes díszítés. Sportosabb és elegánsabb összeállításhoz egyaránt ajánljuk.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást