Így keress szerelmet a való életben – 10 ötlet randiappok helyett

Így keress szerelmet a való életben – 10 ötlet randiappok helyett

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Így keress szerelmet a való életben – 10 ötlet randiappok helyett

Mozdulj ki!

A járvány igencsak megnehezítette a személyes ismerkedést az elmúlt évben, de szerencsére már újra találkozhatunk új arcokkal „offline” is. A Tinderes jobbra-balra húzogatás előtt is ismerkedtek az emberek, méghozzá az „oldchool” technikával: már kinyitottak a teraszok és jó az idő is, mozduljatok ki a barátnőiddel.

Menjetek el kávézni vagy akár sétálni a városban, parkokban. Ha a kedvenc szórakozóhelyeden ismersz meg valakit, vagy egy parki piknik közben, egyből feltételezhető, hogy van bennetek valami közös.

Lépj be egy klubba vagy egyesületbe

Egy újabb remek lehetőség, ha már a közös ismeretségi körnél tartunk. Akár sporttal kapcsolatos, akár szellemi a közös pont, az már jó alap egy párkapcsolatban. Ha érdekel valami, most jött el az ideje, hogy csatlakozz egy klubhoz, ami azzal foglalkozik. Akár könyvklub, futás, tánc vagy sakk, izgalmas új ismeretségeket hozhat és két legyet ütsz egy csapásra, mert közben a képességeidet is fejleszted. 

Az online rajongói oldalak is segítségedre lehetnek

Szenvedélyes Harry Potter vagy Gyűrűk ura fan vagy? Esetleg mindened a metálzene vagy egy bizonyos videójáték? Keress egy rajongói fórumot és kezdj el beszélgetni az emberekkel. Ezt a módszert saját tapasztalatból is tudom ajánlani: én nagy küzdősport-rajongó vagyok és már nem egyszer előfordult, hogy randira hívott valaki a kommentszekcióból.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást