Ez a Tarot kártya jellemzi a zodiákusod – Sokat megtudhatsz magadról

Ez a Tarot kártya jellemzi a zodiákusod – Sokat megtudhatsz magadról

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ez a Tarot kártya jellemzi a zodiákusod – Sokat megtudhatsz magadról

Kos — Az uralkodó

Az uralkodó a Tarot szerint az a személy, aki mindig ott van, ha szükség van rá. Ez a lap azért szimbolizálja a lojális Kos csillagjegyet, mert ő az, akire a barátai mindig számíthatnak, igyekszik kihúzni őket minden csávából.

Ahogy a lapon szereplő király, a Kos is rendelkezik tekintéllyel és analitikus látásmóddal, ami segíthet elérni a céljait.

Bika — A főpapnő

A főpapnő kártyája egy olyan tanítót szimbolizál, aki magasabb rendű igazságokról, valódi és fontos hagyományokról adja át a tudását.

A lap azt üzeni a Bikának, hogy tekintsen túl a felszínen, lásson mélyebbre az anyagi világnál, mert az élet fontos tanulságait csak ott találja majd meg.

Ikrek — A szeretők

Az Ikrek egy páros jegy, amely kettős személyiséggel rendelkezik: ezt a Tarot kártyák közül leginkább a szeretők lapja képviseli.

Az Ikrek számára az életben tapasztalt fordulópontok olyan állomást jelentenek sok esetben, amelynél a könnyű és nehéz út közül kell választaniuk.

Ez a lap arra biztatja az Ikreket, hogy alaposan mérje fel a lehetőségeket, mielőtt rálép valamelyik útra.

Rák — A diadalszekér

A diadalszekér vezetője büszke és erős, akárcsak a Rák, ha szembe kell néznie az életben bekövetkező konfliktusokkal.

Annak ellenére, hogy a Rákok törekednek a biztonságra, döntéshelyzetekben szeretnek szabadon, a nagyfokú intuíciójukra támaszkodva dönteni — és ennek köszönhetően nyertesen kikerülni a szituációból.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást