12 tárgy, amit imádni fogsz, ha odavagy a malacokért

12 tárgy, amit imádni fogsz, ha odavagy a malacokért

Címlap / Otthon / Dekor / 12 tárgy, amit imádni fogsz, ha odavagy a malacokért

Ha te is kedveled ezeket a aranyos kis állatkákat, akkor biztosan tisztában vagy vele, hogy nem csak halvány rózsaszín színükkel és kurta farkukkal, de intelligenciájukkal is kitűnnek a háziállatok közül. Az alábbiakban 12 olyan tárgyat gyűjtöttünk össze, ami egy malacimádó otthonából sem hiányozhat!

Kép forrása: aliexpress.com

Ezzel a malacos fogkrémnyomóval biztosan nem megy kárba egy csepp fogkrém sem!

Kép forrása: aliexpress.com

Le az unalmas kaspókkal! Egy ilyen formás porcelán malac remekül mutathat egy monokróm nappaliban, de akár a gyerekszobában is.

Kép forrása: buttermilkpress.com

Nagyon mulatságos hatást kelt, ahogy ezek a malacos fűszertartók egymás mellett sorakoznak a konyhapolcon. Ha még bohókásabb végeredményt szeretnél, akkor akár eltérő árnyalatú és méretű malackák kihelyezésével is játszhatsz.

Kép forrása: wanelo.com

Ki mondta, hogy csak a lakást lehet malacos kiegészítőkkel feldobni? Egy ehhez hasonló malacos fülbevalóval egy egyszerű ruhát is különlegessé tehetsz.

Kép forrása: incrediblethings.com

Ez a malacszófa első ránézésre ugyan túlzásnak tűnik, de egy igazi malacimádó tudja, hogy igazából nem az!

Kép forrása: ireviewstuff6.blogspot.com

Mi, nők, tudjuk, hogy kevés olyan vicces dolog van, mint az arcpakolás, amiben pár percre kísértetek, ufók, és a jelek szerint dagonyázó malacok lehetünk. 😀

Kép forrása: spicytec.com

Bár a malacos tojáselválasztó első ránézésre egy szénanáthás malacra emlékeztet, ám ha valaki ügyesen tudja kezelni, akkor nagyon praktikus tud lenni a konyhában.

Kép forrása: coolthings.com

Malacpersely újragondolva: ez a fél malacpersely tulajdonképpen egy dugó, amit akár egy használaton kívüli bögrébe vagy egy üres befőttesüvegbe is tehetsz.

Kép forrása: etsy.com

Aki már kötött életében – vagy csak próbálkozott vele –, az tudja, hogy egy ilyen malac alakú fonalfogó rendkívül praktikus, hiszen egy elszabadult fonalgombolyag kergetése igazán nagy bosszúságot tud okozni kötés közben.

Kép forrása: butteryum.org

A hidegebb hónapokban már magam is egyre többször kapcsolom be a sütőt, hogy süssek valami finomat a családnak. Ki tudja, idén talán a mézeskalácsok is malac alakúak lesznek! Megrendelhető ITT.

Kép forrása: feeldesain.com

Ezzel a malacfej tetővel nem csak a felesleges pára távozik a lábasból, de még a főzést is örömtelivé varázsolja az egész család számára.

Kép forrása: aliexpress.com

Egy plasztik edényfogó nem csak mutatósabb, mint a textil társai, de a tisztítása is sokkal könnyebb. Ha te is szeretnél egy ilyet, akkor a innen meg is rendelheted.

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!