Tanszerekkel és adománykártyákkal segíthetünk a rászoruló iskolásoknak

Tanszerekkel és adománykártyákkal segíthetünk a rászoruló iskolásoknak

Címlap / Kikapcsolódás / Közélet / Tanszerekkel és adománykártyákkal segíthetünk a rászoruló iskolásoknak

Emlékszel még, amikor kisgyerekként az első sulinap előtti estén anyukáddal együtt pakoltad az iskolatáskád? Milyen jó volt ceruzákat egyesével a tolltartóba rendezni és a tankönyveket bekötni? Miután szülő lettél megtanultad azt is, hogy az iskolai eszközök bevásárlólistája néha igen hosszú és a tanévkezdés milyen költséges. Vannak, akiknek ezek a kiadások kirívóan nagy terhet jelentenek.

Adománykártyából tanszerrel töltött iskolatáska

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR idén először szervezi meg iskolakezdési gyűjtőakcióját, amellyel azokat támogatja, akiknek megterhelő, vagy teljesíthetetlen anyagi kihívást jelent az iskolakezdés. Szeptember 5-ig nekik segíthetsz most Te is! Számukra teheted könnyebbé az iskolakezdést az 500, 1500, 3000, 5000 és 10000 forintos címletekben megvásárolható adománykártyákkal. Az általuk jelképesen megvett termékeket színesceruza-készletre, füzetcsomagra, írószerekkel teli tolltartóra, rajzkészletre, tanszerekkel megtöltött iskolatáskára váltja a Szeretetszolgálat, amelyeket még a tanévkezdés előtt eljuttatnak munkatársaik a rászoruló családok iskolás gyermekeihez. Az akcióban részt vevő 33 INTERSPAR áruház elérhetőségét a www.adniorom.hu oldalon találod meg, az  adománykártyákat pedig akár a SPAR online shopban is megvásárolhatod. 

Adományozz Te is iskolaszereket a rászorulóknak!

Az Adni Öröm! tanszergyűjtő akció során tárgyi felajánlásokkal is támogathatod a kezdeményezést. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei 2021. augusztus 25-28. között országosan 33 INTERSPAR áruházba települnek ki, hogy személyesen gyűjtsék a hipermarketekben, helyben megvásárolt adományokat a tanévkezdés megkönnyítéséhez. A családok ezeket a taneszközöket, kellékeket is megkapják még az iskolakezdés előtt.

Részletekért kattints: www.adniorom.hu!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást