5+1 szuper Valentin-napi ajándékötlet férfiaknak

5+1 szuper Valentin-napi ajándékötlet férfiaknak

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5+1 szuper Valentin-napi ajándékötlet férfiaknak

Egyszer, az egyik volt barátommal elég elfuserált ajándékokkal sikerült meglepnünk egymást Valentin-nap alkalmával. Én egy kókadt, ronda csokrot kaptam, ő pedig olyan csokit, amiről kiderült, hogy nem szereti. Ugyan végül csak nevettünk az egészen, de onnantól kezdve nagyobb körültekintéssel ajándékoztam aktuális partnereimnek. Hiszen ilyenkor nem csak a férfiaknak illik ajándékkal kedveskedniük! Míg nekik viszonylag könnyű dolguk van, mert a rózsacsokor, plüssmaci, csoki és pezsgő kvartett keretein belül olyan nagyon nem tudnak mellélőni, addig a hölgyeknek kicsit kreatívabbnak kell lenniük. Ha a konyhatündérkedést már elsütötted tavaly, és most valami mást ajándékoznál, van számodra pár tippünk!

Összeillő alsónemű

Ha veszünk választottunknak egy menő boxer alsót, az kicsit snassz, azonban ha egy olyannal lepjük meg, ami passzol a mi melltartó-bugyi szettünkhöz, egyből fantáziadúsabbak vagyunk.

Nagyon jópofákat lehet rendelni a neten a szexitől a vicces figurásig, mindenféle stílusban.

Ráadásul ez egyben nekünk is ajándék, hiszen cuki alsóneműből sosem elég.

 

Lövészet

Én az egyik exemmel voltam egyszer lőni, és annak ellenére, hogy azt hittem, nem fogom élvezni, legnagyobb meglepetésemre minden percét imádtam!

A lövészpályák biztonságosak, mindent gondosan megmutatnak és elmagyaráznak, Neked szinte csak céloznod kell és meghúznod a ravaszt.

Még én is élveztem nőként, egy férfinak pedig pláne nagy élmény lehet.

Vicces jégkockatartó

Ne áruljátok el senkinek, de én bizony már két volt szerelmemnél is sikert arattam azzal, hogy koponyás jégkockatartót ajándékoztam.

Egy egyszerű szilikontartó az egész, de az italban úszó halálfejes jég annyira jópofa, hogy – tapasztalatból mondom – büszkén fogja mutogatni a haverjainak, milyen klassz ajándékot kapott tőled. Persze bármilyen más figurát is választhatsz!

 

Sörnyitós kulcstartó

Egy újabb ötlet, ami száz százalékos telitalálat.

Egy jópofa kulcstartó is hasznos ajándék lehet, de ha funkciója is van, még jobb, hiszen a férfiak imádnak minden eszközt és szerszámot.

Ha ráadásul a sörnyitásban segíti őket a kis alkalmatosság, biztos a siker.

Ezzel az ajándékkal azt is üzened neki, hogy nem bánod, ha olykor legurít pár üveg sört, és ez biztos jól fog esni neki.

Legalább annyira, mint maga a sör!

 

Bowling

Tegye fel a kezét, aki már találkozott olyan sráccal, aki nem szeretett bowlingozni!

Ugye, hogy nincs ilyen?

Én is szívesen gurítom a golyót, de a férfiak valamiért áhítattal imádják.

Egy közös program mindig nyerő ajándék és ezzel tuti nem fogsz mellé.

 

Koncertjegy a kedvenc együttesére

Ha a szerelmed kedvenc zenei stílusa a rap, a dubstep, vagy esetleg a kemény metálzene – amivel téged kínozni lehetne –, akkor is tegyél kivételt és  menj el vele egy koncertre.

Hidd el, értékelni fogja az áldozatot, amit hozol érte, és még az is előfordulhat, hogy megtetszik neked az extrémebb zenei stílus!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást