8 szuper nyári frizuraötlet, ha végre eljutsz a fodrászodhoz

8 szuper nyári frizuraötlet, ha végre eljutsz a fodrászodhoz

Címlap / Stílus / Haj / 8 szuper nyári frizuraötlet, ha végre eljutsz a fodrászodhoz

Te is alig vártad már, hogy újra azzal az elégedett érzéssel állhass fel a fodrászod székéből? Mi is! Ha végre sikerül eljutnod kedvenc szakemberedhez, adunk néhány ötletet, hogy tényleg kimaxold az élményt, és gyönyörű, trendi, nyári frizurát készíttess magadnak.

Gyönyörű mézszínek

A hajszíned felfrissítése mindig jó ötlet, ha egy kis változásra vágysz.

A természetes hajszínedtől csak egy-egy árnyalatban eltérő, mézes árnyalatok nem csak ragyogóbbá teszik a hajadat, de olyan hatást keltenek, mintha most jönnél egy napfényes nyaralásból.

A cél a természetes, mégis ragyogó hatás – lehet, hogy a mintát nézve nem hiszed még el, de a hajadon már látni fogod, hogy egy árnyalat is mekkora különbséget jelent.

 

Füstös arany

Az aranyba hajló, világosabb hajvégek egy lazán hullámos, félhosszú frizurán igazi bohó, nyárias, napszítta benyomást keltenek, ráadásul elég egy nagy méretű hajsütő és néhány mozdulat, hogy ezt a frizurát reggelente elrendezd, a többit az ügyes balayage megoldja helyetted.

 

Laza frufru

Ha frufrut hordasz, most van itt az ideje, hogy kipróbálj egy lazább, kicsit hosszabb, oldalra söpörhető fazont.

Nem csak nyárias hatást kelt a lazaságával, de jobban hagyja levegőzni is az arcodat.

 

Finom szőkék

Ha a hajad természetes szőke, finom és vékony szálú, akkor eddig biztosan mindent megtettél, hogy egy kicsit dúsabbnak, erősebbnek mutasd.

Jó hírünk van: ezen a nyáron kimondottan divat lesz a kislányos bájt kölcsönző, törékeny finomságú haj, amit akár egészen rövidre is vágathatsz.

Nem is kell besütnöd, elég, ha hajmosás után egy kis habbal átnyomkodod, hogy textúrája legyen, majd középen elválasztod és a füled mögé söpröd.

 

Cukorka színek

Mikor próbálnál ki egy gyönyörű pasztell színt, ha nem a nyáron?

Az alap hajszíned erősen befolyásolja, hogy mi az, ami működni fog, vannak árnyalatok, amelyekhez szőkíteni is kell, de vannak olyan színek is, amelyek ha csak rövidebb ideig is, de akár a sötétebb hajon is kitartanak.

Beszélj a fodrászoddal, és néhány hétre próbálj ki valami igazán különlegeset ezen a nyáron!

 

Szexi pixik

A nyári forróságban – meg amúgy is – imádni fogod a rövid hajadat, ami nem melegíti a nyakadat, nem kell reggelente hosszasan rendezgetned, és három perc alatt megszárad, ha kijöttél a medencéből.

Ha mindig is ki akartad próbálni a rövid hajat, most itt van a tökéletes alkalom!

 

Bohó hajtollak

A hajba fonható vagy vasalható tollak a nyár egyik legbohókásabb trendjei már néhány éve, úgyhogy ha valami egészen vagány, látványos megoldást keresel, kérdezd meg róluk a fodrászodat.

Mivel hosszú ideig a helyükön maradnak, tökéletesek például egy nyaralás idejére, de egyszerűen el is távolíthatóak, így bármikor visszaállíthatod a hajadat az „eredeti” állapotába.

 

Csodás fonatok

A fodrászod nem csak vágni és festeni tud, arra is megkérdheted, hogy készítsen neked egy jó frizurát, ha már úgyis felkerested, hogy felfrissítse a hajadat.

Egy szép fonat például akár napokon át is gyönyörű hajviselet lehet, akár valamilyen eseményre mész, akár csak a mindennapokban szeretnéd jobban érezni magadat.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást