Szuper ajándék a párodnak – így válassz férfi napszemüveget

Szuper ajándék a párodnak – így válassz férfi napszemüveget

Címlap / Stílus / Divat / Szuper ajándék a párodnak – így válassz férfi napszemüveget

A napszemüveg nem csak stílusos divatkiegészítő, praktikus használati tárgy is egyben. Mindannyiunknak lapul legalább egy a ruhatárában, de még jobb, ha több van belőle, hogy mindig alkalomhoz illő legyen a megjelenésünk. Hasznos és öltöztet: ezeknek a tulajdonságoknak köszönhető, hogy a napszemüveg ajándéknak is kiváló, persze ahhoz, hogy ne nyúljunk mellé, jobb, ha tisztában vagyunk néhány dologgal. (x)

Nem mindennapi ajándék férfiaknak

A napszemüveg valóban egy nem mindennapi ajándék: amellett, hogy akár egészen nagy értékű is lehet, aki kapja, valóban hasznát fogja venni, amennyiben sikerül jól választanunk. A siker első feltétele, hogy ismernünk kell a közönségünket. Tudjuk meg, hogy melyik márkákkal szimpatizál, mely fazonok állnak neki jól és milyen színű lencsén keresztül nézi a legszívesebben a világot.

Ha ismerjük minden vágyát, akkor jöhet a szülinap, évforduló vagy bármilyen más alkalom, mert megvan a tuti ajándék ötlet! Persze egy ilyen különleges ajándékkal nem lephetünk meg akárkit, de életünk párjának biztosan örömet okozunk vele.

Kell-e UV szűrő és tényleg jobb a polarizált napszemüveg?

Ahogy a bőrünket napvédő krémmel óvjuk a magas UV sugárzástól, úgy a szemünket is meg kell védenünk a káros sugaraktól. Az UV400 jelöléssel ellátott napszemüvegekben olyan lencse található, amely kiszűri az ártalmas UV sugarakat. Akár magunknak, akár ajándékba lesz, mindenképp ilyen szemüveget válasszunk.

A Polaroid napszemüveg leginkább arról ismert, hogy polarizált lencse kerül a keretbe. Ezeket a napszemüveglencséket egy speciális anyaggal vonják be, aminek köszönhetően kiszűrik a vízszintes irányú verőfényt és az erős ragyogást. A vízről, fényes tárgyakról visszacsillanó fények nagyon zavaróak tudnak lenni, és hosszú távon sokkal jobban fárasztják a szemet – ebben segít a Polaroid.

Férfias választás: gondolkodj az ő fejével!

A tökéletes ajándék kiválasztásához nem árt, ha nagyjából ismerjük a mindig divatos formákat és az aktuális trendeket és jó, ha tudjuk, hogy mi különbözteti meg a női és a férfi napszemüveg kereteket egymástól.

Az örök darabokból a legnépszerűbb a pilóta, a szögletes modellek vagy a kerek formájú úgy nevezett panto forma. A modernebb keretek között egészen sportos és kifejezetten elegáns darabok is vannak. A Polaroidtól kezdve számos márka kínálatában válogathatunk ezekből a típusokból.

Képek forrása: Polaroid Eyewear (Instagram)

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!