Milyen szúnyogriasztót és rovarcsapdát válasszunk?

Milyen szúnyogriasztót és rovarcsapdát válasszunk?

Címlap / Otthon / Háztartás / Milyen szúnyogriasztót és rovarcsapdát válasszunk?

Szúnyogriasztás okosan

Az asztali szúnyogriasztóktól elkezdve a hordozható modelleken át még napelemes szúnyogriasztó készülékek is elérhetőek!

Az asztali szúnyogriasztók hasznosnak bizonyulnak kültéren és hatékonyan védenek a moszkitók ellen. Nem tartalmaznak allergén anyagokat, így kisgyermekes vagy kisállattartó családban is biztonságosan alkalmazhatóak. Előnyük, hogy hangtalanul képesek működni, és kifinomult külsejükkel bármilyen környezetben jól mutatnak.

A hordozható fajta Thermacell szúnyogriasztók az aktív pihenés hasznos segítői. Vitorlázás, túrázás vagy horgászás esetén is ajánlott használatuk. Gázpatronnal működnek, de semmilyen irritációt okozó összetevőt nem tartalmaznak. 

Ha unja a ragacsos, szagos szúnyogriasztó krémeket és spray-ket, a VasMuszakiBolt.hu-nál kapható szúnyogriasztó készülékek garantáltan kedvencei lesznek!

Napelemes szúnyogriasztók felakasztható és földbe szúrható típusban léteznek, amelyeket kertben és teraszon is használhatunk, ha elegendő fény éri őket napközben. Ezek olyan LED-es világítással vannak ellátva, amelyek igazi kerti parti hangulatot varázsolnak. A rovarokat, bogarakat is odavonzzák – de számunkra ez csak jót jelent!

Rovarcsapdák

Tavasszal és nyáron nem csak a meleg és a moszkitók érkeznek. Az egyéb kellemetlen és bosszantó rovarokkal és bogarakkal is meg kell küzdenünk, mint a molyok, muslicák, poloskák, darazsak.

Az elektromos rovarcsapdák segítségével a legtöbb ízeltlábú nem kívánt vendéget távol tarthatjuk. Ezek a fénycsővel felszerelt csapdák nagyon hatékonyan vonzzák magukhoz a rovarokat és ejtik csapdába őket. Nem szükséges csalógatószer használata, anélkül is remekül szuperál otthoni és ipari környezetben is. 

Magas teljesítményük miatt kertészeknek, gyümölcsös tulajdonosoknak és vendéglátóegységet üzemeltetőknek is ajánlott a használatuk!

Kisebb vagy zárt térben méhek és darazsak jelenléte esetén használjunk inkább darázs- vagy lépcsapdát, amelyek kíméletesen bánnak a rovarokkal. Csalógatószert alkalmazva ezek a csapdák csupán fogva tartják őket.

Nagyobb vagy nyitott térben pedig előkerülhet a színcsapda, amely sárga lapja odavonzza és ragasztja a rovarokat. A ragacsos lap bár irtószert nem tartalmaz, mégis ajánlott kerülni a felületével való érintkezést!

Minden háztartás, vendéglátó egység vagy kertészet más-más módszerekkel küzd a kellemetlen rovarok és bogarak ellen. Ha hatékony megoldást keres a hívatlan ízeltlábú vendégekkel szemben, böngésszen és válogasson a VasMuszakiBolt.hu széles és változatos szúnyogriasztó és rovarcsapda kínálatából!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást