Születésszámodból kiderítheted, hogy melyik állat a patrónusod

Születésszámodból kiderítheted, hogy melyik állat a patrónusod

Címlap / Életmód / Ezotéria / Születésszámodból kiderítheted, hogy melyik állat a patrónusod

1 – Farkas

Az egyes szám hordozóinak partónusa a farkas, ami mindig a maga útját járja, és bár képes falkában, csapatban is dolgozni, és elfogadja a világ berendezkedését, valójában egyedül is képes megállni a lábán.

A farkas patrónus különleges személyiséget rejt, aki képes a szelídségre, a fejlődésre és a tanulásra, valamint a beilleszkedésre is, de mindig ott hordozza magában a természetes, zabolázhatatlan vadságot is.

2 – Kutya

A kettes számmal születettek patrónusállata a kutya, mivel a hűség számukra az egyik legfontosabb dolog. Ezek az emberek őszintén és mélyen tudnak szeretni, akit pedig elfogadnak, amellett a végsőkig kitartanak. Önzetlen, tiszta szeretetük akár meg is menthet másokat, illetve ismét megtaníthatja őket arra, hogyan szeressék önmagukat.

Ugyanakkor ezeknek az embereknek arra is vigyázni kell, hogy nehogy valaki kihasználja a nyílt szívüket.

3 – Kígyó

A hármas számmal születettek a patrónusa a kígyó, hiszen őket sokszor nehezen érti meg a környezetük, és aki nem ismeri, talán nem is igazán kedveli őket.

Mindez azonban csak az első benyomás, akinek sikerül megérteni a kígyó patrónusú személyiségeket, az csodálni fogja őket titokzatos tudásukért, belső szépségükért, ugyanakkor a hármasz szám szülötteit sokan kicsit veszélyesnek tarthatják, és ezért is vannak fenntartásaik velük kapcsolatban.

4 – Elefánt

A négyes szám hordozóinak patrónusa az elefánt, egy állat, ami bölcsességet, erőt és karaktert testesít meg. A négyes szám hordozói elhivatottak, tudják, mit szeretnének elérni, de azt nem viszik mindenen keresztül, nem forrófejűek és nem kapkodnak, a megfelelő pillanatban cselekszenek.

Egy magasabb tudást, egy megfontolt bölcsességet követnek, az elefántokhoz hasonlóan pedig a család nagyon fontos a számukra. Békés természetűek, de ha valaki egyszer megbántja őket, azt nem felejtik el.

5 – Madár

Az ötös szám szülöttei szabad lelkek, akiket nem lehet gúzsba kötni, akiknek szükségük van arra, hogy maguk döntsék el, hol telepszenek meg, és mennyi időt töltenek ott. Hatalmas belső szépséget hordoznak magukkal, ahogyan a madarak viszik magukkal az énekhangjukat, de ha valaki elzárja őket azért, hogy kisajátítsa ezt a szépséget, akkor azonnal elnémulnak, elveszítik a belső örömüket, azt, ami annyira különlegessé tette őket odáig.

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

  • Cicu
    2021.07.13., 20:35

    Nekem a 7-es szám jött ki. Akkor nekem mi a patrónusom?

    Válasz

Írj egy hozzászólást