Életmód / Ezotéria

Mi a születési számod? Ebben a művészeti ágban lehetnél sikeres

Mi a születési számod? Ebben a művészeti ágban lehetnél sikeres

A születési számodat úgy kapod meg, hogy a születési dátumod számait összeadogatod egészen addig, amíg egy jegyű számot nem kapsz.

Ha például 1990. 02. 12-én születtél, akkor a születési dátumod 1+9+9+0+0+2+1+2=24.

Ez kétjegyű szám, ezért ennek a jegyeit is össze kell adnod: 2+4=6, tehát a te születési számod a 6-os.

1

Az egyes a legősibb, legelemibb erőt képviseli, ha ez a születési számod, akkor valószínűleg valamilyen klasszikus, az emberiséggel egy idős, akár nyers művészeti ágban vagy képes kibontakoztatni a tehetségedet, például az agyagozás vagy az ötvösművészet. Fontos számodra, hogy a kezeddel és valamilyen természetes anyaggal dolgozz, hogy elő tudd csalogatni magadból az alkotó energiákat.

2

A kettes születési számúak valamilyen társas tevékenységben, például színjátszásban, társas táncban vagy zenekarokban lehetnek sikeresek. Ha ez a születési számod, fontos neked, hogy ne csak magadat tudd kifejezni, hanem a közösségi érzés is hatalmába kerítsen alkotás közben.

3

A hármas szám mitikus erejű, ha ez a születési számod, valószínűleg valamilyen kortárs művészeti ágban tudsz maradandót alkotni. Lehet, hogy a performanszok az erősségeid, vagy valamilyen nagyon modern, a technológiával összefüggő területen tudsz művészit alkotni, legyen szó akár videóvágásról vagy dizájnról.

4

A négyes szám az erő és a stabilitás szimbóluma, a művészet éppen ezért nálad nem csak szépséget és esztétikumot jelent, funkciót is kell betöltenie. Jellemzően valamilyen alkalmazott művészeti területen tudsz kibontakozni, például az építészet, a lakberendezés vagy a divat, ruhatervezés lehet az, ami közel áll hozzád.

IraGirich/depositphotos.com

5

Ha a születési számod az ötös, akkor nyitottság és sugárzó energia jellemez. Ezt a legjobban olyan művészeti ágban tudod kamatoztatni, ahol a személyes varázsod is része lesz az alkotásnak, legyen szó akár éneklésről vagy bármilyen más színpadi tevékenységről. A művészet neked nem egy tárgy létrehozását és elhagyását jelenti, te magad válsz az alkotás tárgyává vagy közvetítőjévé.

6

Ha a születési számod a hatos, valószínűleg jó érzéked van az egyensúlyhoz, a harmóniához, és ezt minden olyan művészeti ágban kamatoztatni tudod, ahol ezeknek nagy szerepe van. Akár színekkel, hangokkal vagy arányokkal foglalkozol, a kezed alatt minden tökéletes harmóniává áll össze.

7

A hetes bűvös szám, így ha ez a születési számod, szinte biztosan valami olyan művészeti ágban jeleskedsz, amelynek az eredménye hatást gyakorol az emberekre. Lehet, hogy kiváló érzéked van az illatokhoz, így például parfümöket, illóolajokat, szappanokat állíthatsz elő, de az is lehet, hogy a sütés-főzés tudománya az, amit művészi szinten űzöl.

8

A nyolc sokak szerint a tökéletes szám, a maradandó alkotás megtestesítője. Jó érzéked van hozzá, hogy nehéz, nehezen megformálható anyagokkal dolgozz, de ahhoz is, hogy valami élő, lélegző lénnyel lépj összhangba. Lehet, hogy a márványfaragás, lehet, hogy a műlovaglás lesz számodra a tökéletes terep, de az is lehet, hogy a kertészetben találod meg a tökéletes lehetőségeket.

9

A kilences születési szám elemi erőt sugároz, a végletesség, a sodró erejű alkotás jelzője. Szavaiddal képes vagy hegyeket megmozgatni, érzelmeket kiváltani vagy éppen ráébreszteni embereket olyan dolgokra, amiket addig nem vettek észre. Ha a születési számod a kilences, akkor a te különleges képességed az írás: akár regényt vagy verset, akár reklámszöveget írsz, mélyről fakadó tehetséged sikereket hoz neked.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást