Otthon / Szórakozás

A sztárok legelső munkahelyei, avagy vécépucolás után Hollywood

A sztárok legelső munkahelyei, avagy vécépucolás után Hollywood

Még a zeneipar vagy éppen Hollywood legfényesebb csillagai sem a vörös szőnyegen kezdték pályafutásokat – sőt, szinte minden esetben valamilyen hétköznapi melóból indultak el a csúcsra. Tehát akár még neked is simán lehet esélyed!

Hugh Jackman

Az X-Men sztárja nem számított ügyeletes szívtiprónak, amikor adminisztrátorként kereste a kenyerét.
A pozíciót mindössze hat héten át töltötte be, mert a felettesei szerint túl sokat beszélt, amivel folyton zavarta a munkatársait.

Jennifer Lopez

Mielőtt profi énekest és színészt faragott volna magából, húszas évei elején egy ügyvédi irodában szorgoskodott.
A kávéfőzés és az iratok rendezgetése segített neki abban, hogy finanszírozhassa a művészi ambíciók megvalósításához szükséges tanulmányokat.

Megan Fox

Színésznői pályájának kezdete előtt csupán egyetlen másik állása volt: egy gyümölcsös frissítőket árusító bárban tevékenykedett.
Egy magazinnak tett nyilatkozata szerint a munkájához időnként banánnak vagy almának kellett öltöznie, de előbbit jobban szerette, mert vékonyabbnak tűnt benne.

Johnny Depp

A Karib-tenger kalóza és a szórakoztatóipar ikonja sem volt mindig sikerszériában.
Most már általában őt hívják telefonon, ám a múltban gyakran neki jutott a tárcsázó fél szerepe, hiszen tollakat kellett értékesítenie.

Miley Cyrus

Bár apja, Billy Ray Cyrus híres country-énekesként mindent megadott neki, a gyereksztárként startoló Miley-nak mégis volt egy polgári munkája.
11 évesen ugyanis egy takarítószolgálatnál kereste meg a zsebpénzre valót. Még vécéket is pucolt!

Danny DeVito

Hollywood egyik legismertebb arca híján van ugyan a dús hajkoronának, de egykoron a kenyere függött a szálaktól.
Igaz, nem a sajátjaitól, mert nővére szalonjában dolgozott fodrászként. Még kozmetikusi tanfolyamot is végzett, ám közben rájött: várja a színészet.

Quentin Tarantino

A sors érdekes fordulata, hogy a világhírű rendező egy moziban kezdte a karrierjét, ahol jegyszedés és a nézők eligazítása volt a feladata.
Ez eddig még nem volna pikáns, de azt is eláruljuk, hogy az ominózus filmszínház felnőtteknek szóló alkotásokkal vonzotta a közönséget.

Chris Rock

Az Amerika-szerte népszerű komikus nem mindig nevettetéssel kereste a kenyerét. Egy tengeri herkentyűkre szakosodott étteremhálózatnál takarította el a maradékokat, de ahhoz túl keveset keresett, hogy maga is ott ehessen.
Az összeállításból láthatod, hogy akárhová sodort is éppen az élet, a jövőben lehetőséged nyílhat az álmaid valóra váltására.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást