Rá se ismersz! 10 világsztár, aki felismerhetetlenre plasztikáztatta önmagát

Rá se ismersz! 10 világsztár, aki felismerhetetlenre plasztikáztatta önmagát

Címlap / Stílus / Arc / Rá se ismersz! 10 világsztár, aki felismerhetetlenre plasztikáztatta önmagát

10. Mickey Rourke

Ki mással kezdhetnénk a sort, mint a legelborzasztóbb példával, aki ráadásul egy férfi? Mickey Rourke a 90-es évek egyik szívtiprója volt, aki örökre beírta magát a filmtörténelembe, mikor elcsavarta Kim Basinger fejét a 9 és fél hét című erotikus drámában. Rourke nemcsak a filmvásznon, hanem az életben is keményfiú volt, aki egész sikeres profi boxkarrierbe kezdett a színjátszás mellett. Az ökölcsapások nem kímélték egykor vonzó arcát, ahogy aztán később a plasztikai sebészek kései sem. 

 

 

9. Courtney Cox

A Jóbarátok Monicája gyönyörű nő volt, ezért érthetetlen, miért csinált magának gumiarcot. Egy műsorban azt nyilatkozta, csak akkor tűnt fel neki, mennyire túlzásba vitte a kezeléseket, mikor az újságokban látta viszont eltorzult vonásait. Pár éve – állítása szerint – már nem nyúlt az arcához és más sokkal jobban is emlékeztet egykori önmagára.

 

 

8. Priscilla Presley

Ha volt a világon valaki, akit egykor minden nő irigyelt, az Priscilla volt, amikor feleségül ment a Királyhoz, Elvis Presleyhez. Az egykor csodaszép színésznő azonban nem viselte jól az idő múlását és sajnos olyan orvossal kezeltette magát, aki nem hyaluronsavval, hanem kétes eredetű anyagokkal töltötte fel arcát.

 

 

7. Donatella Versace

Donatellára ránézve nehéz elhinni, hogy egykor kifejezetten vonzó nő volt, ugyanis mai megjelenése egyenesen ijesztő. Bizonyára nem lehetett könnyű magabiztosnak maradnia a sok szép modell között, de önbizalomhiánya sajnos durva túlkompenzálást eredményezett, amit a külseje bánt. 

 

 

6. Melanie Griffith

Fiatalon az egész világ a lába előtt hevert és az híres latin szexszimbólum, Antonio Banderas feleségeként a színésznőnek mindene megvolt, amiről egy nő álmodik. Lehet, hogy pont amiatt feküdt olyan sokszor kés alá, mert félt hogy Antonio elhagyja? Ez már sosem fog kiderülni, de tény, hogy mára Melanie házassága és szépsége is a múlté.

 

 

5. Jennifer Grey

A Dirty Dancing-gel egycsapásra világhírűvé vált Jennifer pályája a siker után egyből megfeneklett és úgy gondolta, jobb esélye lesz szerepet kapni, ha megműtteti karakteres orrát. A műtét sikeressége kétséges, hiszen a színésznő ugyan így is remekül néz ki, de egykor bájos arca teljesen felismerhetetlenné vált. 

 

 

4. Lil’ Kim

Sosem fogjuk megérteni, mi járt a csinos rapper fejében, mikor számtalanszor kés alá feküdt. A temérdek arc- és szájtöltés teljesen megváltoztatta arcát és sajnos nem az előnyére. Csak remélni merjük hogy belátja, nem jó úton jár és nem plasztikáztat többet.

 

 

3. Meg Ryan

A listán eddig csak olyan celebek szerepeltek, akiket kifejezetten vonzó külsővel áldott meg a sors és ez alól Meg Ryan sem kivétel. A színésznő egykor bájos arca sajnos a plasztikai sebészek áldozatául esett, pedig ha valaki, ő biztosan szépen öregedett volna. 

 

 

2. Lara Flynn Boyle

A Twin Peaks sorozat talán legszebb szereplője volt a tehetséges Lara, aki még idős sem volt, mikor kés alá feküdt, elborzasztó eredménnyel. 

 

 

1. Renée Zellweger

Renée sosem tartozott a szabályos szépségű sztárok közé, de éppen különlegessége miatt zárta szívébe a közönség. Szerencsére az ő esetében valamennyire visszafordítható volt a folyamat, de volt pár év, mikor teljesen felismerhetetlenné plasztikáztatta magát.  

 

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást