Rá se ismersz! 10 világsztár, aki felismerhetetlenre plasztikáztatta önmagát

Rá se ismersz! 10 világsztár, aki felismerhetetlenre plasztikáztatta önmagát

Címlap / Stílus / Arc / Rá se ismersz! 10 világsztár, aki felismerhetetlenre plasztikáztatta önmagát

10. Mickey Rourke

Ki mással kezdhetnénk a sort, mint a legelborzasztóbb példával, aki ráadásul egy férfi? Mickey Rourke a 90-es évek egyik szívtiprója volt, aki örökre beírta magát a filmtörténelembe, mikor elcsavarta Kim Basinger fejét a 9 és fél hét című erotikus drámában. Rourke nemcsak a filmvásznon, hanem az életben is keményfiú volt, aki egész sikeres profi boxkarrierbe kezdett a színjátszás mellett. Az ökölcsapások nem kímélték egykor vonzó arcát, ahogy aztán később a plasztikai sebészek kései sem. 

 

 

9. Courtney Cox

A Jóbarátok Monicája gyönyörű nő volt, ezért érthetetlen, miért csinált magának gumiarcot. Egy műsorban azt nyilatkozta, csak akkor tűnt fel neki, mennyire túlzásba vitte a kezeléseket, mikor az újságokban látta viszont eltorzult vonásait. Pár éve – állítása szerint – már nem nyúlt az arcához és más sokkal jobban is emlékeztet egykori önmagára.

 

 

8. Priscilla Presley

Ha volt a világon valaki, akit egykor minden nő irigyelt, az Priscilla volt, amikor feleségül ment a Királyhoz, Elvis Presleyhez. Az egykor csodaszép színésznő azonban nem viselte jól az idő múlását és sajnos olyan orvossal kezeltette magát, aki nem hyaluronsavval, hanem kétes eredetű anyagokkal töltötte fel arcát.

 

 

7. Donatella Versace

Donatellára ránézve nehéz elhinni, hogy egykor kifejezetten vonzó nő volt, ugyanis mai megjelenése egyenesen ijesztő. Bizonyára nem lehetett könnyű magabiztosnak maradnia a sok szép modell között, de önbizalomhiánya sajnos durva túlkompenzálást eredményezett, amit a külseje bánt. 

 

 

6. Melanie Griffith

Fiatalon az egész világ a lába előtt hevert és az híres latin szexszimbólum, Antonio Banderas feleségeként a színésznőnek mindene megvolt, amiről egy nő álmodik. Lehet, hogy pont amiatt feküdt olyan sokszor kés alá, mert félt hogy Antonio elhagyja? Ez már sosem fog kiderülni, de tény, hogy mára Melanie házassága és szépsége is a múlté.

 

 

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»