7 sztár, aki várandósan is fantasztikusan néz ki

7 sztár, aki várandósan is fantasztikusan néz ki

Címlap / Stílus / Divat / 7 sztár, aki várandósan is fantasztikusan néz ki

Ma már aligha számít tabutémának, hogy a babavárás olyan testi és lelki változásokkal jár, amelyeket nem mindig könnyű megélni. Ha te is családalapításra készülsz, vagy már van is egy pocaklakód, a következő hírességek erőt adhatnak, hogy még a legnagyobb hassal is ízig-vérig nőnek érezd magad!

Kate Winslet

A 38 éves színésznő december 7-én, egy sussexi kórházban adott életet harmadik gyermekének. A mama és a pici is kitűnő egészségnek örvend, ezen a pocakos képen pedig „mindketten” úgy néznek ki, mintha pirosba csomagolt, gyönyörű és formás karácsonyi ajándékok lennének!
A fotón jól látszik, hogy Kate számára nem újdonság az áldott állapot: olyan természetességgel viseli a pocakját, mintha ott sem lenne – pedig a harmadik trimeszterben azért már lehettek vicces vagy kellemetlen pillanatai miatta!

Jennifer Love Hewitt

A 34 éves, texasi származású színésznő pontosan tudja, hogyan lehet optikailag slankítani a gömbölyded vonalakat: egy hatalmas méretű, „oversized” táskát kapott maga elé, hogy kiegyensúlyozza a sziluettjét – aminek formálásában természetesen a szellős fekete szett is segít.
Jennifer kitűnő példa arra, hogy az első terhességet is lehet stílusosan viselni: pedig nézd meg, még smink sincs rajta, mégis milyen jól néz ki! A kislány november 26-án született meg, szépséges és egészséges.

Holly Valance

Emlékszel még a török Tarkan cuppogós számának vadítóan szexi és csajos feldolgozására? A Kiss, kiss-t Holly énekelte, aki november óta már a kisbabáját is csókolgatja. Párja, a milliomos üzletember, Nick Candy elmondta: asszonykája semmilyen segítséget nem fogad el a csemetével kapcsolatban, pedig dadusok hadát engedhetnék meg maguknak.
Persze, ez kétélű kijelentés, hiszen lelkiismeret-furdalást kelthet azokban, akik igenis örömmel vennék a segítő kezet az első hónapokban. Azt viszont nem hisszük el, hogy Holly-nak ne lenne stylistja, mivel ezen a képen óriási pocakkal is úgy fest, mintha karcsú volna!

Halle Berry

A tejeskávé bőrű szépség arca és végtagjai olyan vékonyak maradtak a várandóssága alatt, hogy gyakorlatilag akár egy labda is lehetne hastájékon a ruhája alatt.
Természetesen nem erről van szó, hiszen a korábbi fogantatási problémák miatt csodának is nevezett terhességből október 5-én megszületett a kis Maceo Robert Martinez, akinek apukája Kylie Minogue exe. Ez a fantasztikus szabású, ízlésesen pocakrejtő ruha bizony sok kismamának jól állna – és nemcsak a vörös szőnyegen!

Alesha Dixon

A legendás Mis-teeq lánycsapat énekesnője a 35. születésnapján jelentette be a Twitteren, hogy megérkezett a csemetéje.
A rajongók aggódtak, hogy koraszülött lett a baba, hiszen a Britain’s Got Talent zsűritagján nem látszott a terhesség, pedig a döntő idején már a hatodik hónapban volt! A híresség bevallotta, hogy direkt választott olyan ruhadarabokat, amelyek elrejtették az árulkodó hasát, mert szerette volna minél tovább megőrizni az édes titkát.

Penelope Cruz

A bulvársajtóban notórius rejtőzködőként ismert párt, Penelopét és Javier Bardemet ritkán kapják együtt lencsevégre. Éppen ezért a 2013. július 22-én született csöppségről azt sem lehet még tudni, hogy fiú-e vagy lány!
Mindenesetre annyit megállapíthatunk, hogy a latin színésznő fantasztikusan fest, noha ezen a képen olyan szett van rajta, amit a régimódi kismamadivat duplán tiltana: testre simuló póló és elöl össze nem érő dzseki. Mégis isteni!

Lara Stone

A Calvin Klein-modell még pocakosan sem hazudtolta meg magát: nyúlánk termete eleve egyensúlyba hozza az alakját. Ezen a képen például kétségesnek tűnik, hogy lapul-e egyáltalán gömbölyödő has a trükkös szabású ruha alatt. Biztosra vesszük, hogy egy oldalról készült fotó leleplezné a turpisságot.
A kisfiú május 5-én látta meg a napvilágot, a mama pedig rég visszanyerte a kifutón megszokott alakját. A piszok mázlista! Összeállításunkban megmutattuk, hogy bármilyen alkattal lehetsz kívánatos kismama – akkor is, ha a pocakod szinte már a nyakadtól a combodig tart!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást