6 szokatlan nyári randihelyszín, amit imádni fogtok

6 szokatlan nyári randihelyszín, amit imádni fogtok

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 6 szokatlan nyári randihelyszín, amit imádni fogtok

Nyáron érdemes kihasználni a jó időt és a fedett helyek helyett inkább egy különleges, szabadtéri randihelyszínt keresni. Ha épp most ismerkedsz valakivel, javasold neki valamelyik programot a következők közül! Meglátod, mindkettőtöknek nagy élmény lesz!

Tetőterasz

Szerencsére Budapesten szinte gombamód szaporodnak a mesés kilátást nyújtó menő tetőteraszok.

Elképzelni sem tudunk romantikusabbat, minthogy egy szép nyári estén egy finom koktélt kortyolgatva nézzük odafentről a város fényeit, miközben épp egy jóképű pasival beszélgetünk!

Igazán jó ízlésre vall, és már eleve előnyből indul az az illető, aki épp egy ilyen helyre hív meg bennünket.

Grillező

Egy közös főzés vagy sütögetés mindig közelebb hozza egymáshoz az embereket, miért ne lehetne ez egy első randi programja is?

Ha elég ötletes a partnered, akkor ő maga fog ajánlani egy remek grillező helyet, de akár te is javasolhatsz neki egyet. Kérdezd ki ismerőseidet, ismernek-e valami jó helyet vagy keress rá az interneten.

Süssetek valami finomságot, közben pedig beszélgessetek erről-arról, garantáltan jó estétek lesz! Végre nem egy olyan randi, ahol mindketten csak feszengtek.

Csillagnéző helyek

Ha nyár, akkor csillaghullás! Sajnos a nagyvárosokban az utcai világítástól nem lehet jól látni az éjszakai égboltot, ám rengeteg csillagnéző hely létezik az országban.

Augusztus környékén számtalan csillaghulláshoz kapcsolódó programot szerveznek, de akár te magad is kereshetsz egy olyan, a világ zajától távol eső helyet, ahonnan beláthatod az egész eget.

Csak terítsetek le egy plédet, feküdjetek a hátatokra és kémleljétek a csillagokat.

Ha kedvetek tartja, akár ételt, italt is vihettek magatokkal, így olyan lesz az egész, mint egy esti piknik.

Fesztivál

A zene, akár egy közös főzés, szintén összehozza az embereket. Ha kiderül, hogy ugyanazt a stílust kedvelitek a randipartnereddel, az már jó jel!

A nyár legjobb programjai közé tartoznak a fesztiválok, miért nem kérdezed meg tőle, hogy nem kísérne-e el téged az eseményre?

Nem kell egy egész hetet ott töltenetek egy poros sátorban, már az is remekül sülhet el, ha egy napra mentek ki vagy csupán egy koncertet néztek végig.

Bár közben ismerkedni kevésbé lehet a hangos zene miatt, előtte vagy utána megihattok közösen valamit és közben lehetőségetek van beszélgetni is.

Biciklitúra

Sportos alkat vagy? Mindened a testmozgás? Akkor akár egy sportos randit is összehozhattok a partnereddel! Kérdezd meg tőle, mit szeretne: kirándulni vagy futni? Mindkettő jó ötlet, mi mégis inkább egy biciklitúrát ajánlunk kettőtöknek!

Szerencsére már egyre több kiépített kerékpárút van Magyarországon, érdemes belevágnotok!

Ha elmennétek a Balatonhoz vagy a Tisza-tóhoz, akkor a túra közben egy kis szünetet is tarthattok, amíg megmártóztok a vízben, majd bevágtok egy isteni lángost!

Szabadtéri színház

Különleges randiprogram lehet egy szabadtéri színházi előadás vagy mozi.

Természetesen filmvetítésre vagy előadásra az év bármely szakában mehettek, ám ha egy szabadtéri rendezvényre mentek el a nyáron, az élmény garantáltan felejthetetlen lesz!

Igazán romantikus, amikor kellemes, lágy szellő lengedez, az ég tele van csillagokkal, ti pedig közben megnéztek egy jó filmet vagy színdarabot. Imádni fogjátok!

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!