4 szokás, ami a „tapadós” barátnőket jellemzi – ismerősek, ugye?

4 szokás, ami a „tapadós” barátnőket jellemzi – ismerősek, ugye?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 4 szokás, ami a „tapadós” barátnőket jellemzi – ismerősek, ugye?

A baráti társaságban az egyik srác – nevezzük Márknak – egyszer összeszedett egy „utánfutót”, vagyis egy olyan lányt, akit nem tudott magáról levakarni. Bárhol voltunk, kirándulás, házibuli, mozi, a lány folyamatosan Márkon lógott és a kezét szorongatta, általában szótlanul.

Ha egy bulin a srácok összeültek és az autóalkatrészekről, a meccsről, vagy bármilyen fiús témáról beszélgettek, a lány akkor sem tágított Márk mellől. Nem szólt hozzá soha semmilyen témához, csak némán szorongatta a barátja láthatatlan pórázát. Tulajdonképpen Márkon kívül senkivel nem állt szóba, velünk, lányokkal pedig pláne nem. Viszont ha egyikünk Márkhoz szólt, esetleg barátilag hozzá is ért, a szemei villámokat szórtak.

A fiúk „tapadókorongnak”, mi, lányok „kis kullancsnak” neveztük el. A kapcsolat természetesen nem tartott túl sokáig, Márknak hamar elege lett abból, hogy lélegezni sem hagyta, és véget vetett a fulladozásnak. Ha az alábbi négy viselkedési formában magadra ismersz, itt az ideje felismerni, hogy tipikus tapadós barátnő vagy.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!