Színes téli outfitek – Fókuszban az ezüst

Színes téli outfitek – Fókuszban az ezüst

Címlap / Stílus / Divat / Színes téli outfitek – Fókuszban az ezüst

Az ezüst bármennyire is hidegnek és szürkének tűnik, nagyon fel tudja dobni az outfitedet. Nagyon sok függ attól, hogy milyen egyéb elemekkel kombinálod a szetten belül, illetve az anyagok, a textúrák és a fazonok is különlegessé tehetik az összhatást. Lássuk, hogyan tudsz tündökölni ezüstben!

Egy szexi pántos

Bár elég nyári darab, az esti buliba tökéletes, de ha mindennapi használatban gondolkozol, akkor egy-két réteggel kombinálva is szuper.

Tipp: Minél előbb szerezz be egy ezüstös fényű pántos ruhát, ami alá egy vékony garbót vagy egy basic felsőt is felvehetsz, és bőrdzsekivel, bokacsizmával vagy sportcipővel is kombinálhatsz.

Egy klasszikus másképp

Egy jó farmerre mindig szükséged van, ami fazonban, méretben és stílusban is igazán passzol hozzád.

Nem kell azonban, hogy minden klasszikus darab unalmas és egyhangú legyen, hiszen miért ne lehetne ezekbe az örök daraboka is egy kis csavart csempészni?

Mit szólnál egy ezüstös farmerhez, amiben egy ezüst csík fut végig, a koptatása ezüst vagy ezüst szállal átszőtt hímzett mintákkal díszített?

Mindent bele!

Ha már a téli szettjeidet az ezüst színnel dobod fel, akkor miért ne lehetne minden darab az ezüst egy más árnyalata?

Ha minden elemet más textúrában és árnyalatban választasz ki, akkor szuper összhatást érhetsz el!

Egy kötött, ezüst szállal átszőtt felső, egy rakott fényes anyagú szoknya, egy fényes bőrdzseki, egy lakk ezüstös árnyalatú cipő és egy ezüst bársonytáska szuper szetté állhat össze.

Csak a flitterek

A flitterek nem csak az esti buliban, de a hétköznapi szettjeidben is szuperül mutatnak, főleg, ha basic elemekkel kombinálod őket.

Akár egy flitteres ruhát is felvehetsz farmerrel és basic felsővel, de egy flitteres zakó vagy egy izgalmas táska is szuper összhatást eredményez a szettedben.

Tipp: Flitterrel akár saját kezűleg is felfrissíthetsz egy-két elfelejtett, a szekrény alján búslakodó ruhadarabot, így biztosan különleges és egyedi lesz a szetted!

Mixelj!

Nagyon ütős összhatást érhetsz el, ha a különböző fémes darabokat egy szetten belül mixeled.

Az arany, az ezüst és a rózsaarany szuperül mutat együtt, hiszen egyrészt erősítik, másrészt kiegészítik egymást.

Így egyszerre lehet meleg-és hideg árnyalatú a szetted, amitől még különlegesebb lesz a hatás.

Ugye hogy így nem is olyan unalmas és szürke a téli időszak?

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást