Minden, csak nem unalmas! Ismerd meg a szezon legújabb ékszertrendjeit

Minden, csak nem unalmas! Ismerd meg a szezon legújabb ékszertrendjeit

Címlap / Stílus / Minden, csak nem unalmas! Ismerd meg a szezon legújabb ékszertrendjeit

Izgalmas fülbevalók

Határozottan izgalmas hatást érhetsz el azzal, ha különböző fülbevalókat teszel a füleidbe. Persze lehet kapni ilyen szetteket, amik általában egy nagyobb és egy kisebb darabból állnak. Tökéletesen passzolnak egy szorosan hátrafogott copfhoz és a rövid hajhoz is, hiszen így mindenki láthatja őket.

A legtöbbször holdas és csillagos változatban találni hasonló fülbevalókat, de gyöngyökkel díszített darabokat is vásárolhatsz. Ha otthon rengeteg fülbevalód van, azok közül is bátran párosíthatsz egy-egy darabot, ami stílusban passzol egymáshoz.

 

Barokk gyöngyök

A hagyományos gömb forma helyett a szabálytalan alakú gyöngyök hódítanak most, aminek stílusa igazán elegáns és finom. Nőiesebbé varázsolhatsz velük bármilyen összeállítást, legyen szó karkötőről, gyűrűről vagy fülbevalóról. Egy laza konttyal és egy szaténblúzzal csodás összhatást érhetsz el.

 

Színes medálok

Akár a karkötődön, akár a nyakláncodon, vagy a fülbevalódon viseled őket, a színes medálokkal vidámabbá teheted a szettedet. Bármilyen árnyalatban beszerezheted őket, az élénk színek viszont most különösen menőnek számítanak! Ezekkel ráadásul az egyszerűbb ékszereidet is fel tudod dobni.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást