Szextrükkök, amivel feldobhatod a mindennapokat

Szextrükkök, amivel feldobhatod a mindennapokat

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Szextrükkök, amivel feldobhatod a mindennapokat

Minden pár életében eljön az a pillalnat, amikor az ágyban is kezd unalmassá válni mindaz, ami szokványos.

Viszont ne engedd, hogy elérjen titeket az ellaposodás szele, íme pár tipp, amivel foldobhatjátok a szexuális életeteket!

Azok a párok akik már hosszú hónapok vagy évek óta vannak együtt, bizonyára tapasztalták már hogy előbb-utóbb engedni kell a gyeplőn. Eljön az idő, amikor már senkit nem elégít ki az olyan szex, ahol mindenki csak fekszik a másikon, vagy gépiesen ugyanazokat a pozitúrákat alkalmazza minden együttlét alkalmával. Ilyenkor tudni kell kezdeményezni valami újat, valami meglepőt, ami aztán újra felkorbácsolja a kedélyeket és feléleszti a tüzet a két szerelmes között.

Garantáltan mindkét fél örömére szolgál, ha mersz egy kicsit változtatni, kipróbálni valami szokatlanul izgalmas dolgot. Biztos hogy a pasid is értékelni fogja ha kipróbálod a következő tanácsaink valamelyikét!

A titokzatos tantra

Hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző keleti tanok, főleg ami a jellegzetes masszázs techinkákat jellemzi. Biztos te is hallottál már a tantráról, ami egy Indiából indult, és világszerte óriási teret meghódított szexuális technika. A tantra rendíkívül összetett fogalom, sokfajta gyakorlatot hordoz magában, de sokan kiemelkedő szerepet tulajdonítanak a tantrikus masszázsnak. Fontos tudni, hogy a tanra az erotikus masszázsok közé tartozik, így leginkább meztelenül végzik. A legizgalmasabb hatást akkor érheted el, ha mindketten pucérak vagytok közben.

Mikor kedvesed egyenesen, összezárt lábakkal fekszik a hátán, térdelj fölé szétterpesztett lábakkal, úgy, hogy a combjaira fókuszálj. Hajolj kicsit előre, és fogd meg mindkét oldalon a csípőizületét. Itt, kezdd el masszirozni erőlteljesen a medencéjét úgy, hogy a hüvelykujjad lefelé mutasson a hasa irányában. Aztán jöhet a folytatás! Remek hangulatkeltő tud lenni, egy hosszú, meghitt, romantikus, és szerelemes éjszakára.

Virgonc Vili műanyag kistestvére

Sok nő igazi barátnak tartja a vibrátorát. Arra azért vigyázni kell, nehogy teljesen rászokj és mellőzd az eredetit, mert tanulmányok is kimutatták már, hogy bizony valóban rá lehet szokni a vibrátorra, sőt függőséget is tud okozni! Viszont amíg csak néha kerül bevetére, addig semmi probléma nem lehet, sőt igencsak kellemes perceket tud okozni minkettőtök számára. Ne hidd, hogy pároddal nem oszthatod meg ezt az élményt!

A vibrátor hegyével cirógasd a mellbimbóját, a hasát, a combjait, a fenekét. Izgalmas tud lenni ha végigvonulsz az egész testén. Igen intenzív élménybe lesz része a pasidnak, meglátod! Utána cserélhettek is! Azért csak óvatosan, és mindent mértékkel! Ne felejtsétek el a bőséges síkosító használata kötelező!

Szerepcserés támadás

Sajnos még mindig nem igazán hódított teret hazánkban a különböző szexuális szerepjátékok alkalmazása. Pedig rettentő izgalmas tud lenni, amikor kitaláltok konkrét történeteket, megalkotjátok a szereplőket, felruházzátok őket mindenféle tulajdonsággal, aztán belebújtok valaki teljesen más bőrébe. Az egyik legjobb módja annak hogy biztosan ne unjátok meg egymást semmikor. Aki hosszútávon jól működő, kölcsönös és egészséges szexuális életet szeretne a párjával, annak heti egyszer ajánlott a szex ezen formáját kipróbálni. A lehetőségek és variációk tárháza kimeríthetetlen.

Kereshettek mindig más helyszíneket. Lehetsz szexi szobalány, pincérnő, ápolónő, tehenészlány vagy akár rúdtáncos. Közkedvelt fantázia még ha diáklánynak öltözöl. Szerencsére most már egyre több felé lehet (főként szexshopokban), különböző jelmezeket és kellékeket venni. Az internetes webáruházak is rengeteg lehetőséget kínálnak. Ne légy szégyenlős! Próbáld ki egyszer, meglátod hogy a pasid, soha nem várt módon fogja megjutalmazni remek színészi alakításodat! Külön jók ezek a szerepjátszások, hisz ezáltal elérheted azt, hogy a pasi legtitkosabb vágyait is teljesítsd. Elvégre bárminek be tudsz öltözni.

Nincs nagyob boldogsága a férfiaknak, mint ha azt látják, hogy kedvesük örökké képes változni és megújulni. Külsőleg is! Viszont ne felejts el bevonni a játékba a pasit is, neki is osszatok ki valami szerepet, így lesz igazi és feledhetetlen az élmény!

Gyors menet

Biztos hogy te is sokat hallottad már azt, hogy a legtöbb pasi, szexuális fantáziáinak listáján, előkelő helyen szerepel a vad, spontán szex, ami leginkább a pár perces gyors menetekben merül ki. Rettentően izgalmas dolog tud lenni, ha megleped a pasit pár perc hirtelen indittatásból elkövetett gyönyörrel. A legjobb pedig az egészben, hogy szinte bárhol kivitelezhető, amennyiben el tudtok vonulni egy kis időre, valahová ahol nem kapnak rajta.

Támaszd a falhoz a pasidat, húzd le a sliccét, és máris kezdődhet az orális gyönyörszerzés. Fordított felállásban ugyanúgy működhet. Nagyon erotikus tud lenni, mert a tilosban járás veszélye óriási mértékben megemeli az adrenalin szintet. Külön izgalmat biztosít az a látvány is, hogy fel vagytok öltözve és mondjuk csak bizonyos testrészetek van szabadon. Szerezz magatoknak és főleg a pasidnak pár élvezetes pillanatot! Biztos hogy nem marad hálátlan!

Zsebes trükk

Hasonló játék az előző „gyors menet”-hez képest, jó előjátéka vagy bevezetője lehet. Annyi különbséggel, hogy itt nem kell rögtön a lényegre térni. Kizárólag ruhán keresztül működik, ezen keresztül kell elkezdeni izgatni. Legegyszerűbb módja, ha például benyúlsz a nadrágja zsebébe, majd a combja felé irányítot a kezed, ahol aztán természetesen megakadhat és elidőzhet a lényegen. Kifejezetten erotikus hatást tud nyújtani, hisz felöltözve vagytok, látszólag nem csináltok semmi rosszat, ám mégis nyílvánosan pörgetitek fel egymást. Ami a férfinak öröm, az neked is jó továbbképző lecke lehet a szexuális életedben.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást