Szexis játékszerek

Szexis játékszerek

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Szexis játékszerek

Olykor nem árt feldobni a szexuális együttléteket, pláne, ha tartós kapcsolatban élünk. A szex shop-ok polcai roskadásig tele vannak különböző eszközökkel, viszont magas áruk miatt sokan csak ábrándoznak ezekről, viszont elkeseredésre semmi ok, ugyanis minden pótolható!

Tollas pálca

Izgalmi állapotban mindkét nem extra érzékenyen reagál még a legfinomabb érintésre is, ezért is kelendő áru a szexuális játékok között a puha, lágy esésű tollak, melyek általában egy műanyag pálca végére vannak illesztve.
Lakberendezési és dekor boltban is beszerezhetsz könnyű tollakat fele annyi pénzért, amiket fel tudsz használni erre a célra, viszont a legkézenfekvőbb megoldás, ha hajadat előreveted, és lassan végighúzod párod meztelen felsőtestén.

Pálcák, ostorok

Az enyhébb fájdalom kedvelői előszeretettel használnak kisebb csapkodásokhoz lovaglópálcát, viszont a legtöbb helyen akár 6-7 ezret is elkérnek egy-egy darabért. Hogy mivel helyettesítsd a lovaglópálcát?
Lovaglópálcával! Bármennyire furcsa, de a lovas szaküzletekben és sportboltokban akár harmadáron is hozzájuthatsz gyönyöröd- és fájdalmad- kulcsához.

Síkosító

Síkosítók már mindenféle ízben, illatban kaphatók, de mi van, ha éppen kifogytunk belőle, de szükségét érezzük egy kis rásegítésnek? Erre a célra tökéletesek például a masszázsolajak, – így egy kényeztető masszázzsal is össze lehet kötni a hancúrozást- de arra vigyázz, néhányuk tönkreteszik a latexet, így ha óvszerrel védekeztek, nem ez a legjobb megoldás!
Néhányan jónak tartják az olívaolajat is, ami igaz, hogy megkönnyíti a bejutást, viszont nem ph-semleges, így gyakori használatát mellőzd!

Társasjáték 18+

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a felnőtt, erotikus társasjátékok, amiket azonban csak kevesek engedhetnek meg maguknak. De miért is kéne kiadni bármennyit, ha otthon Ti magatok is elkészíthetitek?
Legyetek fantáziadúsak, és találjatok ki egyedi játékokat a saját igényeitekkel és habitusotokkal! Megtervezhetitek a saját vetkőzős játékaitokat, készíthettek pozitúra-dobókockát, büntetős-jutalmazós kvízt, stb.. A lényeg, hogy legyetek kreatívak!

„Nyakmasszírozó”

Már a Szex és New York híres pasifalója, Samantha is megmondta, nem minden az, aminek az elsőre látszik. Ő például tudta, hogy egy hosszú, rezgő nyakmasszírozó csodákra képes- ha nem is mulasztja el a fájdalmat a nyakban, de a csúcsra jutásban viszont hatékonyan segít.

Bilincs

Igaz, a bilincset rengeteg mód lehet helyettesíteni, – például sállal- viszont számtalan variáció áll a rendelkezésetekre a használatát illetően. Kikötözhetitek egymást ágyhoz, szekrényhez, lehettek állva, illetve fekve, mozgásképtelenné tehetitek a kezeket, de egyidejűleg a lábakat is.
Ilyen szempontból jobb is beszerezni egy finom anyagú kendőt, mivel több mindenhez fel tudnád használni, mint az egyszerű bilincset.

Orális izgatás kicsit másképp

Igaz, nem kifejezetten játékszer, de plusz örömökhöz juttathat: izgasd úgy orálisan a párodat, hogy közben a kéményseprős, vagy egy mentolos cukorkát szopogatsz- mondjuk az utóbbit érdemesebb a kényeztetés előtt és nem alatta elfogyasztani.
Ha a párod kedveli érzékeny részein a szélsőséges hőmérsékletet, akkor akár jégkockát is vehetsz a szádba, így extra inger éri nemesebb testrészét, ami biztosan azonnal reagálni fog a jó értelemben.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást