Szexi rövid frizurák karácsonyra és szilveszterre

Szexi rövid frizurák karácsonyra és szilveszterre

Címlap / Stílus / Haj / Szexi rövid frizurák karácsonyra és szilveszterre

Lepd meg magad az ünnepek előtt egy új frizurával, hogy „felfrissítsd” megjelenésed. A rövid frizurák is lehetnek legalább annyira nőiesek és szexik, mint a hosszúak, ezt a következőkben be is bizonyítjuk!

Szigorúan szexi

A hosszú egyenes pájesz és az egyenes hajvágás teszik különlegessé ezt a frizurát.
Jó választás, ha ovális fejformád és magas homlokod van. Ehhez a frizurához ne hordj nagy fülbevalót, egy apró köves tökéletes választás.

Szuper-dús

Ha kicsit hosszabb tincseid vannak, és hosszítani szeretnéd fejformádat, fésüld oldalra a hajad, wax-xal és hajlakkal fixáld a tincseket, hogy a fejtetőn maradjanak. Jól mutat hosszú, feltűnő fülbevalókkal.

Copf hatású rövid frizura

Készíts oldalválasztékot, majd simítsd hátra a hajad. Rögzítsd hátul apró hajcsatokkal.
A fejtetőt fújd át hajlakkal, hogy rövidebb tincseid ne hulljanak a homlokodba!

Göndör fürtök

Ha kicsit hosszabb a hajad, arcod pedig ovális, jól fognak állni a göndörített tincsek.
Elkészítheted hajgöndörítő vassal, de hajcsavarókon is megszáríthatod. Ha van frufrud, akkor azt egyenesítsd ki, ugyanis a göndör frufru nem mutat jól.

Alkalmi csavar

Bohókás, egyedi frizurát készíthetsz egy ilyen egyszerű csavarral. Egyszerűen válaszd el a fejtetőn a hajad 3 részre, a homlokodtól a fejtetődig készítsd el az oldalválasztékokat. Kétoldalt simítsd a hajat a füled mögé. A fejtetőn lévő hajat fésüld hátulról előre, közben fixáld hajlakkal.
Ujjaid segítségével készíts egy csavart, melynek alját a fejtetőhöz rögzítheted egy hajcsattal. Fújd át a csavart is hajlakkal. Az így kialakított csavart feldobhatod apró gyöngyfűzérrel is.

Hátra fésült, dús frizura

A hajtöveket egy tupírfésűvel „dúsítsuk” be, fújjuk be a hajtöveket hajlakkal, majd egy gyér fésűvel fésüljük a hajat hátra.
Oldalt kevés wax-xal simítsuk le a hajat, hogy még „oválisabb” hatást érjünk el. Hordhatunk hozzá hosszú feltűnő fülbevalót.

Csinos pixie frizura

Az extra-rövid pixie frizurák még mindig nagyon trendinek számítanak. Csodás „keretet” adnak az arcnak és rendkívül praktikus frizurák.
Ha pixie hajat vágatsz magadnak az ünnepekre, figyelj a mutatós sminkre, ugyanis a rövid frizurák mindig jobban kiemelik az arcot, mint a hosszú hajak.

Szélfújta stílus

Ez a frizura hátul fiúsan rövid, elöl viszont szexivé teszi néhány hosszabb tincs. Hordd borzolva, hagyd hogy a tincsek a homlokodra hulljanak!

Elegáns fejdísz

Göndörítsd be a hajvégeket, majd simítsd teljesen hátra a hajat és rögzítsd hajcsattal. A hajvégeket fújd át hajlakkal.
Szerezz be egy, a ruháddal találó, elegáns hajpántot és helyezd fel az immár lesimított fejtetőre.

Nőies punk

Kérd meg fodrászodat, hogy készítse el számodra ezt a fiúsan szexi frizurát.
Előnye, hogy hordható így, elegáns oldalválasztékkal, de borzolt szélfújta stílusban is csodásan mutat.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!