Szexi, de nem közönséges: 5 variáció crop topra

Szexi, de nem közönséges: 5 variáció crop topra

Címlap / Stílus / Divat / Szexi, de nem közönséges: 5 variáció crop topra

Kevés dolog van, aminek a ’90-es évek utáni visszatérte úgy lázba hoz, mint a crop topé. Nem mondom, egy pillanatra az is elgyengített, hogy újra összeáll a Backstreet Boys, de rájöttem, hogy valahogy ők már nem az igaziak. A hasvillantós pólóban viszont továbbra sem csalódtam. Mutatom, hogyan érdemes viselni!

Batikolt klasszikus

Ha már ’90-es évek, ugyebár, akkor természetesen jöhet a batikolt, vagy arra emlékeztető minta is.

A magasabb derekú farmer short egyszerű, de tökéletes választás a crop tophoz, mert míg egy alacsony derekú fazonnal kicsit közönséges hatást keltene, így kifejezetten stílusos, vagány összeállítás lehet.

Ha ilyen egyszerű, mégis hatásos szettre törekszel, érdemes színben összehangolni a felsőt a nadrágoddal, és a kiegészítőkkel is bánj óvatosan.

Ebben az összeállításban az a nagyszerű, hogy úgy néz ki jól, hogy közben azt a benyomást kelti, mintha éppen csak kivettél volna valamit a szekrényből.

Akár egy rocksztár

Szintén a kilencvenes évek grunge vonalát gondolja újra ez az összeállítás.

A farmer short az egyszerű, egyszínű crop toppal laza viselet, a top fölé kapott kockás ing pedig egyrészt örök klasszikus, másrészt kicsit takarásba helyezi a derekat és a hasat, így a villantás sem lesz olyan látványos.

Mivel egy elég vagány, rockos szettről van szó, lehet, hogy érdemes néhány nem túl harsány, finom vonalvezetésű ékszert vagy kiegészítőt választanod, hogy kicsit nőiesebb legyen az összkép.

Maxi szoknyával

A falatnyi crop top és a maxi szoknya egymásnak lettek teremtve, nem csak remekül mutatnak, de könnyű, szellős viseletek is lehetnek a kánikula napokra.

Ha strandra készülsz, vagy egyszerűen csak nem félsz megmutatni magad, a könnyű, lágy esésű szoknyából választhatsz olyat is, ami éppen csak a csípődig ér, de természetesen egy magasabb derekú változattal is nagyon jól mutat a has fölé érő felső.

Kertésznadrággal

Egy vagány farmer kertésznadrág egyszerre kicsit retró és hipszter is, de nagyon nem mindegy, hogy mit veszel alá.

A betűrt póló kicsit túlságosan is kamaszlányos hatást kelthet, ellenben egy merész crop top szexisebbé, modernebbé teszi az összeállítást.

Mivel a hasadat itt a kertésznadrág úgyis eltakarja, nyugodtan válassz egészen rövid felsőt.

A legjobban a passzos, testhez simuló crop topokkal, és a színben hozzájuk illő edzőcipővel mutat jól ez az összeállítás.

Plus size formákra is

És mielőtt azt hinnéd, hogy a hasvillantós top csak a vékony lányoknak áll jól: az internet tele van plus size divatbloggerekkel, akik az ellenkezőjét bizonyítják.

Lulu Linden ugyan szerintünk még inkább átlagos alkatú, mint plus size, de  ez a szettje a teltebb lányoknak is jól állhat: a magas derekú, nagyon szűk farmer és a lezserebb crop top eleve jó párosítás, arról pedig nem is beszélve, hogy egy ilyen szett gyönyörűen kiemeli a kerek csípőt és a feneket.

Hála az égnek végre a trendek is a formák sokféleségét ünneplik, így ha téged is kerekebb vonalakkal áldott meg a sors, eszedbe se jusson elrejteni őket: inkább emeld ki egy ilyen szettel.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást