Párkapcsolat / Szerelem / Szex

Szex a vízben

Szex a vízben

Sok nő eljátszadozik azzal a gondolattal, hogy mi lenne, ha más körülmények között próbálná ki a nyári melegben a gyönyört okozó perceket.

A romantikus filmekben pedig szinte elengedhetetlen jelenet a vízben történő szeretkezés, amely elindítja a fantáziánkat. Mire kell figyelnünk, ha egy ilyen kalandba vetjük magunkat? A következő sorokból kiderül.

Legyünk körültekintőek

Érdemes tisztában lennünk azzal a ténnyel, hogy a nyilvános helyen történő szeretkezés, így a természetes fürdőhelyeken, illetve a strandon történő légyottok is közszeméremsértésnek számítanak. Így, ha mégis belemegyünk a játékba, jobb, ha tisztában vagyunk ezzel a dologgal. Ha nem akarunk kellemetlen helyzetbe kerülni, akkor érdemes a saját kis medencénket használni, vagy visszavonulni a zuhany alá, ha azonban mégis az izgalmasabb változatot választanánk, akkor mindenképpen figyeljünk  arra, hogy csak mi tudjunk a kis kalandunkról.

Fertőzések

Fontos, hogy akár természetes, akár mesterséges fürdőhelyet választunk, szembe kell néznünk a fertőzésekkel. A melegebb vizek még több veszélyt rejtenek magukban, hiszen sokkal több baktérium található bennük. Ráadásul a víz miatt megpuhuló bőr még inkább ki van téve az irritációnak és a fertőzéseknek.

Védekezz!

Bár sokan abban a tévhitben élnek, hogy a vízben való szex sokkal biztonságosabb, azonban le kell számolnunk ezzel, hiszen a vízben történő szeretkezés közben is teherbe lehet esni. Így ha még nem szeretnénk babázni, akkor érdemes védekezni. Fontos tisztában lennünk azzal, hogy az óvszerek nem szeretik a forró vizet, a klórt és az egyéb fürdőolajokat sem. Fontos ezért, hogy lehetőség szerint más módszert is használjunk a védekezésre. A klór azonban nem csupán a gumira lehet káros, de okozhatja a bőr irritációját is.

Könnyebb szex?

Sokan azt gondolják, hogy a vizes közegben sokkal könnyebb a behatolás, azonban ezt önmagában a víz nem biztosítja. Ma azonban már kaphatók olyan síkosítók is, amelyek kifejezetten megfelelők a vízben való szeretkezésre, mivel olaj alapúak. Tehát ebben az esetben érdemes ilyen terméket választanunk. 

A vízben való szeretkezés egy kellemes és feledhetetlen élmény lehet számunkra és a partnerünk számára is, azonban figyelnünk kell arra, hogy egyikünk számára se okozzon ez később kellemetlen perceket, tehát mindenképpen legyünk körültekintőek és készüljünk fel minden tekintetben az emlékezetes percekre.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást