4 szex titok, ami örökké fenntartja a párod érdeklődését

4 szex titok, ami örökké fenntartja a párod érdeklődését

Címlap / Szerelem / Szex / 4 szex titok, ami örökké fenntartja a párod érdeklődését

Megtalálni az igazit még nem minden. Minden nő szeretne mély benyomást hagyni úgy érzelmi, mint szexuális téren. Amikor a férfiak figyelmét szeretnéd fenntartani, a legjobb ha szexuális téren próbálkozol. Az alábbi négy szabály segít a szexuális életet izgalmasan tartani.

Ne légy félős, de azért semmit se végy biztosra

Amit gyakran sok nő és férfi nem vesz figyelembe, az a vékony határvonal a félős és biztosra-menős kapcsolat között. Ha túl gyakran tagadod meg a szexuális érintkezést, vagy túl gyakran adod oda magad, a férfi mindenképp elveszti érdeklődését egy idő után. A szexet soha nem lehet elvárni valakitől, attól számítva, hogy ez elvárás, a kapcsolatban komoly feszültségek alakulnak ki.

Másrészről pedig, ha mindig készen állsz kedvére tenni, úgy fogja gondolni, hogy már nem vagy kihívás számára. A férfiak eredendően lusták, ezért könnyen megszokják a kényelmet – ezt pedig nem szabad mindig megadni. Ezért ha nem érzed, hogy valóban azt szeretnéd, akkor egyszerűen mondj nemet. Így sokkal nagyobb erőfeszítésre lesz szüksége, ha meg szeretne téged szerezni.

Hagyd, hogy reménykedjen, de ne legyen biztos a dolgában

Van itt valami, ami nem is olyan nagy titok: minden férfi azt hiszi, hogy Ő a megtestesült férfi. Éreztetned is kell vele, hogy jól csinálja, amit csinál. Nem lehet eléggé kihangsúlyozni azt a tényt, hogy a férfi ego és pénisz méret egyenesen arányosak, ezért annál jobb neked, minél nagyobb az ő önbizalma. Tehát ha valamivel elégedett vagy, elég a bók és dícséret bármivel kapcsolatban, amit ő csinál.

Ha egy férfi folyamatosan úgy érzi, hogy nem tudja partnerét kielégíteni, lecsökken az önbizalma, és előbb utóbb valahogy kompenzálni próbálja valamivel/valakivel. Egy őszinte bók viszont sokszor helyre tesz mindent.

Ne legyenek elvárásaid

A „hálószobai ügyek” kapcsán ne alakuljanak ki partneredben hamis elvárások. Ha arról dicsekedsz mi mindenre vagy képes az ágyban, milyen csodálatos fehérneműid vannak, vagy milyen vad álmaid voltak, és mégsem mutatsz belőle semmit, az a férfiban elégedetlenséget kelt.

Ne adj okot neki a csalódásra. Lepd meg, de soha ne fűzd előtte, ha úgysem tudod betartani. Így csak kellemes meglepetés érheti, te pedig a legcsodásabb lány leszel a világon számára.

A legnagyobb titok: a vágy

A legtöbb nő azt gondolja, hogy a jó szexuális kapcsolat a teljesítőképességen múlik. Fontos viszont tudni, hogy ha a férfi érzi, hogy vágyakozol utána, az szexuális erőt ad számára, ettől pedig még jobban fog akarni téged.

Szóval ne felejtsd el közölni vele, mennyire nagyon kívánod. Ez magabiztossá teszi akkor is, ha nem igazán van még tapasztalata.

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!