Életmód / Ezotéria

Csillagjegyek a legönteltebbtől a legszerényebbig – Magadra ismersz?

Csillagjegyek a legönteltebbtől a legszerényebbig – Magadra ismersz?

Oroszlán

Tegye fel a kezét, akit meglepett, hogy az Oroszlán a legönteltebb jegy. Hatalmas ego jellemez, állandó figyelmet követelsz és azt hiszed, az élet egy film, aminek te vagy a főszereplője. Ennek ellenére kedvességed sok barátot, azaz rajongót gyűjt köréd.

Nyilas

Azért szeretnéd bejárni a világot, mert azt hiszed, körülötted forog. Azt hiszed, vicces, megnyerő személyiségeddel tökéletesen ellensúlyozod hiúságod és önteltséged és ez legtöbbször így is van.  Meggyőződésed, hogy mindent te csinálsz a legjobban és hogy példát mutatsz másoknak.

Bika

Nem hiszel a kompromisszumokban és miért is tennéd, hiszen mindig igazad van, legalábbis ezt hiszed. Mindig a te problémád a legnagyobb és elvárod, hogy mindenki veled foglalkozzon, amíg meg nem oldódik. Érdekelnek mások érzései is, de a csak a sajátod után.

Kos

Látszólag senki más nem érdekel, csak a magad érdekeit nézed, pedig nem vagy teljesen érzéketlen, csak annak tűnsz. Egyszerűen túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy másokra tekintettel legyél és nem vagy az a gondoskodó típus. Ha valaki megkér, segítesz, de magadtól nem veszed észre.

Vízöntő

Érdekes személyiség vagy, mert annak ellenére, hogy a Földet és minden lakóját meg akarod menteni, a környezetedre nem igazán figyelsz. Ha elkap az ihlet és dolgozol valamin, akkor számodra az a legfontosabb és mások nem tudnak kizökkenteni holmi kis problémákkal.

Szűz

Mindentudó maximalista vagy, így nem meglepő, ha olykor tudálékosnak tűnsz. Szigorú vagy magaddal, ugyanakkor szereted mások felé mutatni, milyen kreatív, okos és zseniális vagy. Ennek ellenére ha valaki bajban van, azonnal a segítségére sietsz.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást