Életmód / Ezotéria

A Merkúr retrográd hatása a csillagjegyek szerelmi életére

Kos

Ne hallgasd el partnered elől amire vágysz, illetve tedd egyértelművé a határaidat is. Utóbbi nem lesz könnyű számodra, de fontos tisztázni, így a bizonytalanságnak és kapcsolati szorongásnak is elejét veszitek.

Bika

A retrográd összezavarja a kommunikációt a romantikus kapcsolatok terén, ezért érdemes arra koncentrálni, amiben egyetértesz a másikkal. Akár régi, akár éppen kialakulóban levő a románc, fókuszáljatok a közös hobbikra és gondolatokra, ha valamiben nem értetek egyet, ne hagyjátok elfajulni a vitát. 

Ikrek

A szorgalmad dicséretes, de ne hagyd, hogy a munka mellett elhanyagold a partnered. A karriered iránti lelkesedés miatt kihagyhatsz egy ígéretes románcot, vagy a kapcsolatodban léphet fel feszültség. Ne veszítsd szem elől, mi az igazán fontos.

Rák

A Retrográd és a világjárvány közepette nem könnyű a jövőt tervezni, de ez nem jelenti azt, hogy most nem lehetsz spontán a romantikában. Egy virtuális randi vagy last minute érzéki este örökre jó emlék marad és eltereli a figyelmed a bizonytalanságokról.

Oroszlán

A sebezhetőségeddel kapcsolatos feszültségek kerülhetnek felszínre a kapcsolatodban, vagy ha szingli vagy, ez hátráltathatja az ismerkedést. A retrográd alatt nem könnyű a megfelelőképpen kommunikálni, de legalább valamilyen szinten vállald fel az érzéseidet és engedd magadhoz közelebb a partnered.

Szűz

Gondolataink zűrzavarosak lehetnek a Retrográd alatt, ezért figyelj oda, hogyan fejezed ki magad, mert könnyen félreértheti az, aki fontos számodra. Egy romantikus helyzet ígéretesnek mutatkozik, amiről később kiderülhet, hogy mégsem működik, ezért ne éld bele magad egyből.

A többi csillagjegyhez tartozó leírást megtalálod a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást