7 szerelmet hozó tárgy a lakásban

7 szerelmet hozó tárgy a lakásban

Címlap / Otthon / Dekor / 7 szerelmet hozó tárgy a lakásban

Régóta keresed a nagy Ő-t? Hívd segítségül az ősi kínai térrendezési tudományt, a feng shuit és helyezz el szerelmet hozó tárgyakat a lakásodban!

Bazsarózsa

Beszerezheted valódi virágként, de képen vagy tárgy formájában is ugyanúgy megteszi a hatását. Szerelmet hozó tulajdonsága abban rejlik, hogy a nyíló virág az abszolút nőiességet és az ezzel járó kisugárzást szimbolizálja.
Így erősítheted a pozitív energiákat, amik segítségével könyebben bevonzhatod a szerelmet párkeresésed során. Csak bazsarózsát használj erre a célra, ugyanis a hagyományos rózsa a tövisei miatt megakadályozza, hogy rálelj a szerelemre.

Delfin

Egy delfint ábrázoló kis szobrocska méltó dísze lehet lakásod szerelemsarkának, ugyanis ez az okos, barátságos állat ősidők óta a szerelmet szimbolizálja és mindig is segítette a párok közötti kommunikációt.
Természetesen a nagyobb siker érdekében két delfint helyezz egymás mellé!

Lovak

Ezekből is párosakat helyezz el a lakásban, mert a feng shui tanítása szerint ez azt szimbolizálja, hogy szükséged van egy társra, akire mindig számíthatsz és minden körülmények között melletted áll.
Ügyelj arra, hogy a lovon ne legyen sem nyereg, sem kantár, és balról jobb irányba haladjon, ez ugyanis megakadályozza, hogy egy negatív személyiségű, problémás férfivel hozzon össze a sors. 

Kép forrása: fengshui-paintings.com

Kövek

Különböző színű és fajtájú kövekkel is be tudod vonzani a szerelmet. A legjobbak a rózsaszín és fehér féldrágakövek, mert ezek az önzetlen szeretet és tisztaságot szimbolizálják. Ezekből is párosakat helyezz el! A rózsakvarc például kitűnő választás, ugyanis feloldja az érzelmi blokkjaidat, amik késleltetik a szerelem eljöttét.
A holdkővel pedig azért jársz jól, mert szoros kapcsolatban áll a nőiséget jelképező Holddal, ezáltal az elfogadást és a gyengédséget erősíti. A hegyikristály pedig az összes eddig felsorolt tulajdonsággal rendelkezik, miközben gyógyítja a lelki sérüléseket.

Illatgyertyák, aromamécsesek

A szerelmet a tűz élteti, ezért mindenképpen tegyél a szerelemsarokba két-két illatgyertyát vagy aromamécsest, lehetőleg rózsaszín vagy fehér színben. Jó választás még a piros is.

Mandarinkacsa

A mandarinkacsa azt szombolizálja, hogy azok a párok, akik egyszer egymásra találtak, örök életükre együtt maradnak. A hűségük miatt váltak a szerelem jelképévé.
Tehát ha életre szóló kapcsolatot szeretnél, akkor mindenképpen szerezz be mandarinkacsát ábrázoló szobrot, természetesen párosan. A Kínában óriási népszerűségnek örvendő színes tollazatú madarak a legerősebb szerelemhozó tárgynak bizonyulnak.

Kép forrása: goodorient.com

Cserepes növények

Nem is gondolnád, hogy egy ilyen egyszerű, hétköznapi lakásdísszel is segítheted a szerelem érkezését. A cserepes növények titka abban rejlik, hogy az érzelmek megfelelő áramlásához biztosítják a stabilitást adó föld energiákat.
Tehát helyezz el a falon egy cserepes növényt ábrázoló képet vagy szerezz be egy igazit! Ügyelj arra, hogy ne legyenek tüskések, mert így pont az ellenkező hatást fogod elérni, vagyis hiába vársz a nagy Ő betoppanására.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást