Elárulták, milyen meglepetésnek örülnek a pasik a legjobban

Elárulták, milyen meglepetésnek örülnek a pasik a legjobban

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Elárulták, milyen meglepetésnek örülnek a pasik a legjobban

Születésnapok, névnapok, évfordulók és ünnepek – kezdesz kifogyni az ötletekből, és fogalmad sincs, mivel lepd meg a pasidat? Vagy csak egyszerűen szeretnél neki kedveskedni valamivel egy hosszú nap után? Most segítünk megtalálni a legjobb ajándékot; öt srác ugyanis őszintén elárulta, szerintük milyen meglepetésnek örülnének garantáltan a pasik! A válaszok pedig lehet, hogy téged is meglepnek majd…

Hétköznapi apróságok

Úgy tűnik, a srácok között is akadnak igazi romantikus lelkek, akik már a legapróbb odafigyelésre is igazi ajándékként tekintenek.

„Mi az a meglepetés, aminek nagyon örülnék? Lehet, hogy túl „nyálasnak” hangzik, de ha úgy jön oda hozzám a barátnőm, hogy megcsókol és megölel, akkor már azt mondom, igen, megérte hazajönni.

Talán ez nem nevezhető a szó szoros értelmében meglepetésnek, de sokkal többet jelenthet, mint bármilyen ajándék. És ha ezek után még közösen összedobunk egy finom vacsorát is, vagy esetleg ő készült valami kis finomsággal, az már csak extra meglepetés számomra.” – Balázs (28), ügyvéd

Erotikus játékok

Valószínűleg téged sem ér váratlanul, ha azt mondjuk, hogy a pasik nagy része imádja az erotikus meglepetéseket és a dögös fehérneműket.

„Imádom, amikor a barátnőm egy szexi fehérneműben vár otthon, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

De az sincs ellenemre, ha meglep néhány újdonsággal az ágyban, és kipróbálunk olyan dolgokat, amikről addig maximum csak beszéltünk.

Ez garantáltan feltüzeli a kapcsolatunkat, ami pedig nagyon fontos több év után.” – Dániel (25), bankár

Figyelem mindenekfelett

A pasik sem vágynak különleges holmikra; néha az jelenti a legtöbbet, ha odafigyelsz arra, amit megosztanak veled.

„Nehéz megmondani, hogy konkrétan milyen meglepetésnek örülnének igazán a férfiak, de szerintem a legjobb ajándékok mindig azok, amikben érezni lehet a törődést és az odafigyelést.

Nem kell drága, márkás holmikra költeni, meg rástresszelni a témára. Ha olyan meglepetést kapok, amiből az jön le, hogy a barátnőm tényleg odafigyelt arra, amiket meséltem neki (például tudja, melyik a kedvenc focicsapatom), az már egy nagy plusz pont.” – Ádám (24), programozó

Személyes ajándékok

Sokan azonban annak örülnek a legjobban, ha személyesebb meglepetéssel kedveskednek nekik.

„Nekem a személyes ajándékok jelentik a legtöbbet. Valami, ami a kapcsolatunkra utal, vagy egy közös viccre, esetleg emlékre.

Ez persze így elég tág meghatározás, tudom, de szerintem a férfiak többsége nagyra értékeli az ilyen ajándékokat.

Ha pedig csak kedveskedni szeretne a barátnőm egy stresszes nap után, már azzal is felvidíthat, ha megmasszíroz, vagy átbeszélgeti velem a fél éjszakát.” – Zoli (22), felszolgáló

Közös élmények

És akadnak olyanok is, akiket az emlékezetes programokkal és közös élményekkel lehet a leginkább megörvendeztetni.

„Ha tárgyi ajándékról van szó, akkor általában egy jó parfümnek is mindig örülni szoktam. De nekem sokkal többet jelentenek azok a meglepetések, amik inkább élményekről szólnak.

Például ha kettesben elmegyünk gokartozni, kipróbálunk valamilyen extrém sportot, vagy akár csak egy szimpla mozi szombat délután.

A lényeg, hogy közben gyűjtsünk közös emlékeket, amikre később is jól esik visszagondolni.” – Róbert (29), logisztikai menedzser

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!