Elárulták, milyen meglepetésnek örülnek a pasik a legjobban

Kerekes Vivien
Írta: ,
Elárulták, milyen meglepetésnek örülnek a pasik a legjobban

Születésnapok, névnapok, évfordulók és ünnepek – kezdesz kifogyni az ötletekből, és fogalmad sincs, mivel lepd meg a pasidat? Vagy csak egyszerűen szeretnél neki kedveskedni valamivel egy hosszú nap után? Most segítünk megtalálni a legjobb ajándékot; öt srác ugyanis őszintén elárulta, szerintük milyen meglepetésnek örülnének garantáltan a pasik! A válaszok pedig lehet, hogy téged is meglepnek majd...

Hétköznapi apróságok Kép forrása: inspiredbythis.com

Úgy tűnik, a srácok között is akadnak igazi romantikus lelkek, akik már a legapróbb odafigyelésre is igazi ajándékként tekintenek.

„Mi az a meglepetés, aminek nagyon örülnék? Lehet, hogy túl „nyálasnak" hangzik, de ha úgy jön oda hozzám a barátnőm, hogy megcsókol és megölel, akkor már azt mondom, igen, megérte hazajönni.

Talán ez nem nevezhető a szó szoros értelmében meglepetésnek, de sokkal többet jelenthet, mint bármilyen ajándék. És ha ezek után még közösen összedobunk egy finom vacsorát is, vagy esetleg ő készült valami kis finomsággal, az már csak extra meglepetés számomra." – Balázs (28), ügyvéd

Erotikus játékok Kép forrása: junebugweddings.com

Valószínűleg téged sem ér váratlanul, ha azt mondjuk, hogy a pasik nagy része imádja az erotikus meglepetéseket és a dögös fehérneműket.

„Imádom, amikor a barátnőm egy szexi fehérneműben vár otthon, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

De az sincs ellenemre, ha meglep néhány újdonsággal az ágyban, és kipróbálunk olyan dolgokat, amikről addig maximum csak beszéltünk.

Ez garantáltan feltüzeli a kapcsolatunkat, ami pedig nagyon fontos több év után." – Dániel (25), bankár

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba