30 felett ismerkedni? 4 tipp, hogy neked is sikerüljön

Boros Mariann
Írta: ,
30 felett ismerkedni? 4 tipp, hogy neked is sikerüljön

Kép forrása: junebugweddings.com

A társkeresés kemény dió tud lenni: minél idősebb az ember, annál rögösebbnek tűnik az út, és annál inkább frusztrálhat az egyedüllét tudata és az a bizonyos sokat emlegetett biológiai óra is, ami 30 fölött a legtöbb nőnél párkapcsolati státusztól függetlenül időzített bombaként ketyegni kezd. Hogy milyen lehetőségei vannak egy harmincas szinglinek az ismerkedésre? Cikkünkben erre a kérdésre keressük a választ.

Sportolás közben Kép forrása: intl.target.com

A sport nagyon sok mindenre jó: növeli az endorfin szintedet, formálja az alakodat, kikapcsol és még akár ismerkedni is lehet közben – feltéve, ha nem otthon tornázol dvd-re. Ha pedig valaha is sportoltál már, biztosan tapasztaltad, hogy mozgás közben magabiztosabbnak érzed magad, mint általában, pláne, ha sikerül egy-egy célt elérned, amit kitűztél magadnak. Egy magabiztos, sportos nő pedig nagyon is szexi, aki már pusztán azzal, hogy sportol, olyan a férfiak számára is szimpatikus tulajdonságokat tükröz, mint akaraterő, kitartás, igényesség.

Ha tehát sportolás közben ismersz meg valakit, máris van egy közös pont, amiből ki lehet indulni, egy közös hobbi, ami jó alapja lehet a későbbi párkapcsolatnak is!

Utazás során

Ha eddig azért nem utazgattál kedvedre, mert éppen nem volt kivel, arra biztatunk, hogy egyedül is vágj bele, hiszen egy kirándulás, nyaralás során nem csupán csodálatos új helyeket, de új emberek is megismerhetsz.

Ha nincs merszed teljesen egyedül nekiindulni, keress valamilyen csoportos utazási lehetőséget – tévhit, hogy ezekre csak párok és idősek jelentkeznek, baráti társaságokkal is összehozhat a sors, ahol nem ritkák a szingli pasik sem.

És persze nagyobb eséllyel fizet be egy szervezett útra egy harmincas-negyvenes férfi, mint egy huszonéves, tehát jó eséllyel sikerül a saját korosztályodból megismerkedni valakivel.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!