10+1 kreatív esküvői ajándékötlet, amit te is elkészíthetsz

Serestyén Sára
Írta: ,
10+1 kreatív esküvői ajándékötlet, amit te is elkészíthetsz

Hamarosan indul az esküvői szezon, és ha ezt a cikket olvasod, akkor biztosan téged is meghívtak legalább egyre az idén, és még nem tudod, mit fogsz adni az ifjú párnak. Mivel a párok többsége pénzt szokott kérni, mert nem szeretne semmi feleslegeset kapni, azért érdemes valami egyedit is adni, ha mindenképpen tárgyi ajándékban gondolkodsz. Mutatunk neked pár ötletet, amit akár te is elkészíthetsz.

Ha tudod, hogy a pár épp most készül új, közös otthonba költözni, akkor összeállíthatsz nekik egy „kezdő házasok” szettet, ami különféle hasznos konyhai és fürdőszobai kiegészítőket tartalmaz.

Hasonlóan jó ötlet lehet egy mézeshetekre összeállított kosár is napolajjal, szúnyogriasztóval, strandpapuccsal, térképpel.

De közelebbi barátoknak akár egy házassági túlélőszettet is összerakhatsz gyertyákkal, masszázsolajjal és egyéb, romantikát fokozó kiegészítőkkel.

Távolabbi rokonnak vagy ismerősnek szuper ajándék lehet egy pirográfozott vagy egyéb technikával dátumozott díszdoboz, benne egy különleges itallal, és esetleg egy kis pénzzel.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!