Életmód / Ezotéria

Mit hoz a szerelem 2020-ban? Nagy szerelmi horoszkóp

Izzik majd körülötted a levegő, vagy éppen te leszel az, aki petrezselymet árul, miközben körülötted mindenki párt talál? Megerősödik a kapcsolatod, vagy elválnak az útjaitok? Olvasd el, mit tartogatnak a csillagok neked az új évtized kezdetén a szerelem területén!

Kos

A Kosok számára a szerelem új szele fújhat, ráadásul a frissítő fuvallat egy olyan helyről érkezik, ahonnan arra egyáltalán nem számítottak.

Ha a munkahely például eddig tabu területnek számított, lehet, hogy most elsöpri őket a hév, de az is lehet, hogy egy régi ismeretségre kezdenek el váratlanul más szemmel nézni.

Bika

A Bikák számára az új év egy új elhatározást is tartogat: úgy döntenek, egy lépést hátrálnak, és egy kicsit magukra koncentrálnak ahelyett, hogy a szerelmi életüket, a másik boldogságát vinnék egyedül a vállukon.

Ez a stresszmentesítés már önmagában is jót fog tenni nekik, pláne, amikor látják, hogy ha teret adnak neki, a partnerük is hajlandó lesz dolgozni a kapcsolatukért.

Ikrek

Az Ikrekre 2020-ban valódi szerelmi boldogság várhat, de csak akkor, ha ezt nem egy másik helyről várják, hanem saját magukban keresik meg.

Dolgozniuk kell önmaguk fejlesztésén, néhány rossz tulajdonságuk felszámolásán, és akkor nem csak a szerelmi életük lehet kiegyensúlyozottabb, az élet minden területén felszabadultabbak lesznek.

Rák

Az új évtized első éve a Rák számára fontos leckét tartogat a szerelmi élet területén: meg kell tanulniuk kimondani, mi az, amire vágynak, ami fontos nekik, ami boldoggá teszi őket.

Mindegy, hogy kapcsolatban élnek, vagy egyedülállóak, őszintének kell lenniük magukkal és párjukkal vagy potenciális párjukkal is, mert ezen múlik, hogy boldogan vagy csalódottan zárják majd az évet.

Olvastad már?  5 intim dolog, ami erősíti a kapcsolatot – és a szeretkezés nincs köztük

Oroszlán

Viharosan alakul az Oroszlánok szerelmi élete ebben az esztendőben, egy régi ismeretség lehet az, ami mindent felbolygat.

A szerelmi boldogságot azonban így is el tudják érni, csak okosan kell lépegetniük.

Ne hagyd, hogy az első lendület elragadjon, mindig gondold át, mi az, ami hosszabb távon is a boldogságodhoz vezet.

Szűz

A Szűz számára ez az év az önértékelés terén nagy változásokat hoz, és ez a szerelmi életére is nagy hatással lehet.

Ha felismeri saját értékeit, magabiztosabb lesz a párkapcsolatában is, ha egyedülálló, önbizalma sokkal vonzóbbá teheti, de az is lehet, hogy most válik képessé arra, hogy megváltoztasson, vagy teljesen maga mögött hagyjon egy kapcsolatot, ami nem teszi boldoggá.

Mérleg

Rengeteg kísértést tartogat ez az év a Mérleg számára, és csakis rajta múlik, hogy enged-e ezeknek.

Ha független, és egyelőre nem is akar elköteleződni, akkor bátran élhet ezekkel a lehetőségekkel, de óvatosnak kell lennie!

Ha bárkinek fájdalmat okoz, a karma még az év vége előtt megtalálja, és visszakapja, amit másokkal tett.

Skorpió

A mindig lendületes Skorpió ebben az évben egy kicsit lelassít, megnyugszik, önmagára figyel, és ha boldog kapcsolatban él, még az is lehet, hogy megállapodik.

Ha még keresed az igazit, akkor is lehet, hogy most kevesebb randevúd lesz, azok viszont igazán ígéretesek lesznek olyan emberekkel, akikkel nem csak fizikailag vonzódtok egymáshoz, érzelmileg is kapcsolódni tudtok.

Nyilas

A Nyilas az utóbbi időben esetleg nehézségekbe ütközhetett a szerelmi élete terén, de most felismeri, hogy ő csakis saját magán tud dolgozni, hogy a másik ember mit tesz, arra neki nincs hatása.

Olvastad már?  Módszerek, amelyekkel 2019-ben biztosan megtalálod a nagy őt

Ha ezt elfogadod, és önmagadon kezdesz őszintén dolgozni, annak a hatása a jelenlegi kapcsolatodon is érződni fog, vagy ha egyedülálló vagy, hamarosan olyan embereket kezdesz magad köré vonzani, akik érdekesek lehetnek a számodra.

Bak

A Bak körül szinte izzik a levegő ebben az évben, olyan energiákat sugárzik, aminek senki nem tud ellenállni.

Határozottsága, magabiztossága és éles esze vonzóvá teszi, ugyanakkor nagyon sokan úgy is érezhetik, hogy esélyük sem lenne nála, ezért ha nem jár nyitott szemmel, sokszor nem is fogja tudni, hogy milyen sokan rajonganak érte mindenhol, ahová csak megy.

Vízöntő

A Vízöntő érzelmei bebetonozódnak ebben az esztendőben, világosan látni kezdi a jövőképét, és azt is, hogy melyik az az út, ami ehhez a jövőbeli boldogsághoz vezet.

Mivel sokat dolgozott már önmagán, így a fájdalmas tanulás részen is túl van, ebben az esztendőben már nincs más dolga, mint élvezni a szerelmi boldogságot.

Halak

A Halak számára sok munkát hoz a párkapcsolati életük ebben az évben, lehet, hogy a kommunikációjukon, a másikkal való közös életükön kell dolgozniuk, de az is lehet, hogy önmagukban kell válaszokat keresniük, mielőtt bele tudnak merülni egy kapcsolatba.

Ez a munka szerencsére, ha nem ijednek meg tőle, örömteli és izgalmas lehet, ha nyitottan állnak hozzá, akkor a Halak jegy szülöttei a tanulást is éppen úgy élvezni fogják, mint a szerelmi boldogságot, amihez vezet.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK