Stílus / Test

5 szépségkezelés, amit azonnal kipróbálunk a járvány elcsendesedése után

5 szépségkezelés, amit azonnal kipróbálunk a járvány elcsendesedése után

Az elmúlt egy év gyakorlatilag megtanított minket arra, hogyan pótoljuk otthon a manikűröst, a pedikűröst, a fodrászt és a kozmetikust is, persze több kevesebb sikerrel. Az eredmények inkább tűzoltásként szolgáltak, mintsem hogy indíttatást éreztünk volna, hogy szakmát akarunk váltani. Nem volt más mód, ezért egy-két dolgot muszáj volt megcsinálni. 

Most azonban már valami halvány reménysugár van előttünk, hogy egy-két hét/hónap és újra -bár valószínű csak szép lassan -, de visszatér minden a régi kerékvágásba. Előtte persze érdemes utánajárni milyen lehetőségek közül választhatunk most, amikor megnyíltak a boltok és velük együtt a szépségszalonok is.   

Tisztítás felsőfokon 

A ragyogó bőrhöz tiszta arcbőrre van szükségünk, így hát a tavaszi megújulás egyik alapfeltétele a tisztítás. És bármennyire is igyekszünk otthon, sajnos a kozmetikai tisztító kezeléseket nehezen tudnánk 100%-ban pótolni. Érdemes ezért egy tisztító kezelést is beütemezni a nyitásra. A Harangvölgyi Institute szalonban többféle, ráadásul fájdalommentes mélytisztítást is végeznek, így már csak azt kell meghatározni, melyik a számunkra tökéletes. 

Gua Sha kicsit másképp

Ha egy kis luxuskényeztetésre vágyunk a Beauty Pest Brow Inc szépségszalonba mindenképpen érdemes betérni. A hely egy igazi mennyország, egy kis csoda Budapest szívében, ahol egyszerre jelennek meg a klasszikus kezelések és a legújabb szépségtrendek.

Kedvenc kezeléseink közé tartozik például a nemrég bevezetett gua sha fejbőrmasszázs. Ez serkenti a vérkeringést, energetizálja a fejbőrt, frissíti a hajhagymákat. Arról nem is beszélve, hogy utána megmossák és beszárítják a hajunkat, tehát tényleg teljesen felfrissülve léphetünk ki a szalon ajtaján. 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást