10 szépségbaki, amelyet a nők idősebb korukban követnek el

10 szépségbaki, amelyet a nők idősebb korukban követnek el

Címlap / Stílus / Arc / 10 szépségbaki, amelyet a nők idősebb korukban követnek el

Gyakori szépségbakik, amelyeket a nők azért tesznek, hogy vonzóbbnak tűnjenek.

Hajhosszabbítás

Csöppet sem romantikus, amikor a férfi beletúr a nő hajába és kezébe marad a Haja!
Természetesen jól mutat a hosszított haj, egy-egy különleges alkalomra, de a férfiakat egyenesen riasztja minden ami mű! Ha fiatalodni szeretnél, inkább vágass egy egyszerű és fiatalos frizurát!

Hangsúlyos rúzs

A túl sok smink minden esetben öregíti az arcot. Gyakori kép a világos rózsaszín vagy bordó rúzsos nő látványa, akin kilónyi a “vakolat” és hatalmas önbizalommal viseli a vadítónak hitt sminkjét.

Műköröm

Az utóbbi évek nagy műköröm mániája néha minden határokat feszeget.
Hölgyeim, a hatalmas karmokkal nem szebbnek és fiatalabbnak, hanem öreg boszorkának fognak tűnni! Maradjunk a diszkrét hosszúságú, visszafogott díszítésű körmöknél!

Barnított bőr

A barnító krémeknek és spréknek mindig különös szaguk van, és ott az a fura narancssárgás árnyalat is… Egyetlen férfi sem találja szexinek a természetellenes bőrszínt, plusz fura illata egyáltalán nem csábos.

Krónikus diétázás

Egyetlen érett nő sem lehet annyira vékony mint egy 15 éves szupermodell. A férfiak az egészséges, domború formájú nőket kedvelik.
A zörgő csontok tapintása csöppet sem szexy. Ráadásul minél soványabb valaki, annál jobban látszik rajta a kor, annál hangsúlyosabbak ráncai.

Feltöltött ajkak

A nagy, húsos ajkak valóban szexisek egy nőn, feltéve ha természetesek. Egyes nők azonban meg vannak győződve, hogy a feltöltött ajkak emlékeztető női ajkakkal fiatalabbnak és vonzóbbnak fognak tűnni.
Pedig egyszerűen csak bele kellene nyugodni, hogy nem lehet bárkinek Angelina Jolie és Scarlett Johansson-féle vadító ajka. Amint egy férfi megpillant egy ilyen műszájat, garantáltan félni fog tőle…

Irritáló hang

Egy idő után sok idősödő nő szeretne kislányos maradni azáltal, hogy idegesítő vékony, kényeskedő hangon beszél.
Lehet, hogy ez jól áll egy 6 évesnek, de 40 évesen már egyenesen nevetséges. Ja, és a férj az nem “apuciiii” vagy “maciiika”.

Nagy fenék

Az elkényelmesedett életviteltől sok nőn elhatalmasodnak a kilók. A hatalmas fenék csöppet sem szexi, sem önmagunk, sem a férfiak szemében. 
Ha csak évente 1 kilót hízol, az 20 év alatt sovány alakodból ducit formál. Tehát el a kezeket az édességről és elő a szobabiciklit!

Túl sokat mutatnak meg magukból

Amikor egy nő eléri 40-es éveit elhatalmasodik rajta a tetszeni vágyás. Fiatalságának utolsó maradványaival próbál “hódítani”.
Ezért fordulhat elő az a jelenség, hogy mély dekoltázsokat, magasan felsliccel szoknyákat hordanak a korosodó nők.

Hegyes szemöldök

A hegyes szemöldök egyike azoknak a kozmetikai “csodáknak”, amelyeket legszívesebben azonnal betiltanánk.
A leggyakoribb áldozatai a hegyes szemöldököknek az középkorú vagy annál idősebb korosztály, amely túlságosan szép akar lenni, ezért a kihívó, határozott szemöldökben látja a vadítás lehetőségét.
Sokkal fiatalosab azonban a természetes színű és ivű szemöldök.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást