7 szépség titok, hogy kánikulában is elcsavard a fejeket

7 szépség titok, hogy kánikulában is elcsavard a fejeket

Címlap / Stílus / Arc / 7 szépség titok, hogy kánikulában is elcsavard a fejeket

Vízálló smink

A 2013-as nyári szezon legnagyobb sminkslágere látszólag ellentmond a maszatolódásmentes természetességnek, hiszen a gazdag árnyalatokon van a hangsúly. A tündöklő szemfesték tényleg könnyen elvándorolhat az arcod más pontjaira, ha nem vagy résen. Szerencsére azonban a gyártók gondoltak erre, és piacra dobták vízálló termékeiket. Nedves ecsettel felhordva még tartósabbak lehetnek!

A nyár slágerszínei

Az imént említettük, hogy most az élénk színek kerültek előtértbe. Fontos, hogy csakis vízálló változatot használj belőlük, és azt is egy rétegben!

A levendula, a krém, a barack, az ametiszt, a türkiz, a szilvakék és a babakék a 2013-as favorit. Bátran próbáld ki őket szemhéjpúder, folyékony festék, kontúrceruza, vagy akár körömlakk formájában is!

istockphoto

Vidám körmök

A lebarnult bőrhöz tökéletesen illenek a vad, neon körmök. Végre azt a vörös árnyalatot is kipróbálhatod, amihez eddig nem volt merszed! Lényeges, hogy először alaplakkot kenj föl. Erre jöhet az álomszín, lehetőleg két vékony rétegben. Végül pedig a fedőlakk, ami idén csillámos, illatos vagy akár matt is lehet. Ne feledkezz meg a lábkörmeidről sem!

istockphoto

Szexi tincsek

Nyáron nincs más választásod, mint elfogadni a hajad természetes textúráját. A göndörség, a hullámhad és az egyenesség is utat tör magának. Traktálhatod ugyan különböző formázó termékekkel a fürtjeidet, de hidd el: nem érdemes. Ilyenkor a legjobb, amit tehetsz, hogy gondoskodsz a megfelelő UV-védelemről egy napvédő faktoros permet segítségével.

istockphoto

Ragyogó bőr

Dicséretes, ha UV-mentes megoldással szeretnél barnaságra szert tenni, s ennek érdekében az önbarnítót választod. Ám ha túllősz a célon, napokig narancssárga foltokkal viríthatsz a strandon. A kudarc elkerülésének érdekében fele-fele arányban keverd a barnítót a kedvenc testápolóddal, felvitel előtt radírozz, és törekedj a minél egyenletesebb eloszlásra!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást