Így nézel ki a csillagjegyed alapján. Magadra ismersz?

Így nézel ki a csillagjegyed alapján. Magadra ismersz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így nézel ki a csillagjegyed alapján. Magadra ismersz?

Kos

A Kosok erős, karakán fizikai jellemzőkkel rendelkeznek. Álluk, orruk és szájuk karakteres. Általában sportos, átlagos vagy átlagon felüli magasságúak. Gyakran vörös vagy barna hajúak, szemöldökük szép ívű. Dinamikus nők vagy férfiak. Egész testalkatukkal hatalmat és szikár határozottságot sugallnak.

Megjelenésük általában excentrikus, gyakran játékos, energikus és kifinomult. A Kosok nem tartoznak a diszkrét típus közé. Kedvelik a piros, narancs, ciklámen és burgundi színeket.

Bika

A Bikáknak általában harmonikus arcuk, elég vastag érzéki ajkaik vannak. Arcformájuk gyakran szögletes vagy ovális, arccsontjuk karakteres, orruk kerek. Hajuk általában vastagszálú és fényes.

Testük arányos, mozdulataik finomak és határozottak. A Bikák nagyon komolyan veszik kinézetüket, ezért próbálják megőrizni testük arányosságát és adnak a jó öltözködésre. A ruhájuk mindig stílusos, inkább klasszikus és jó minőségű. Kedvenc színeik a zöld és a barna.

Ikrek

Az Ikrek általában átlagos magasságúak, karcsú a testalkatúak, kedves tekintetűek. Testük hajlékony, formásak az izmaik. Végtagjaik gyakran hosszúak, mint a divat modelleknek. Megjelenésük kifinomult, serény mozgásúak, látszólag fesztelen stílust képviselnek.

Mivel a Merkúr bolygó befolyása alatt vannak, az Ikrek igazi kaméleonok, akik minden helyzethez alkalmazkodni tudnak, ezért megjelenésük is mindig alkalomhoz illő. Az Ikrek kedvenc színe a sárga, arany és az ezüst.

Rák

A Rák csillagjegyűek gyakran hajlamosak a hízásra, főként amikor elérik harmincas éveiket. Hajuk sötét, vékony szálú vagy gyér. Orruk kicsi, álluk kerek, arcszínük átlagos. Magasságuk is átlagos vagy kicsi.

Lágy, finom mozdulatokat tesznek, gyakran talán túl lassúak is. Egész megjelenésük finom, nyugodt és védelmező. Kedvenc színeik a fehér, fekete és krémszínek.

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

  • Miló
    2021.01.02., 16:33

    Helló! Valaki el tudná magyarázni, hogy a csillag-jegyem milyen/melyik jellemzője (fénye, tömege stb.) hat rám?
    Előre is köszönöm, üdv: Miló

    Válasz

Írj egy hozzászólást