Divat / Stílus

10 szenzációs ruha átalakító trükk. Végeredmény: dizájner ruhák!

10 szenzációs ruha átalakító trükk. Végeredmény: dizájner ruhák!

Hímzéssel

Egy erősebb tűvel és akár egyszerű, színes cérnával is feldobhatod mondjuk a megunt farmer sortodat, de egy dzsekin is jól mutatnának ezek a minták.

A hímzéssel ráadásul teljesen egyedivé is teheted a ruhádat, tényleg a személyiségedhez igazíthatod, hiszen bármilyen dekort választhatsz.

A dzsungel motívum most nagyon trendi, úgyhogy ezek a pálmalevelek nálunk teli találatnak bizonyultak.

Régi ingek

Hiszed vagy sem, ezek a lenge kis szoknyák régi, megunt ingekből készültek!

Csak annyit kell tenned, hogy levágod az ujjakat, az ing alját, valamint a gallért, és beráncolod a nyak helyére kerülő derékrészt.

Ez ugyan igényel némi szabás-varrási ismeretet, cserébe azonban egészen új, trendi darabok születhetnek a megunt ingekből, sőt azokat is megmentheted, amelyeknek például az alsóbb részeire került kimoshatatlan folt.

Masnis póló

Az izgalmas hátkivágások most nagyon trendinek számítanak, ez a masnis megoldás pedig szexi darabbá változtat egy egészen egyszerű pamutpólót is.

A legjobb, hogy minimális varrástudással is megvalósítható, de ha textilragasztóval fogod össze a masnit tartó anyagot, akkor még a tűt meg a cérnát sem kell elővenned.

Vágd ki a póló nyakát, majd a hátsó részén vágd végig az anyagot vízszintesen. Nyúlj be a bevágáson, és fogd össze az anyagot a bemetszés és a nyakrész között, majd tekerd körbe rajta a nyakrészről levágott textilt, és már kész is a masnis hát!

Csodás csipke

Van otthon néhány csipke terítőd, amit sehová nem tudsz kitenni, mert nem illik az otthonod stílusába?

A ruháidat viszont finoman nőiessé és elegánssá teheted velük, ha például a blúzok, kabátok ujjára varrsz belőlük szegélyt.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást