Szemtelenül eklektikus luxus apartman Brazíliában

Szemtelenül eklektikus luxus apartman Brazíliában

Címlap / Otthon / Dekor / Szemtelenül eklektikus luxus apartman Brazíliában

Brazília déli részén, Porto Allegre-ben az Albus Design különleges otthont tervezett. A modern bútorok mellett egy sor francia antik darabbal lett igazi luxus hatás kialakítva.  

A tulajdonos egy fiatal pár, aki sokat járja a világot, és olyan kialakításra vágyott, amelyben megmutatkozik az őket ért számos kulturális hatás, de amelyben saját stílusukat is viszont tudják látni. Így jött létre ez a kiváló eklektikus dekoráció.    Szokatlan elemek kerültek egymás mellé, mint a rózsaszín függöny és műalkotások, az ázsiai kézműves szőnyeg és a modern fényes bútorok. A furcsa kombinációkból egy igazi kozmopolita hangulat született. Az olasz Flexform kanapék és ülőgarnitúrák olyan klasszikus márkákkal vegyülnek, mint a Poliform és Flos. Egy sor francia antik bútordarab egészíti ki a dekorációt.

A nappaliban az olasz kanapék uralják a teret, egy pár asztali lámpával övezve, a rózsaszín asztalok pedig modern kozmopolita hatást keltenek. A hallban aranyozott ajtó és egy impozáns francia tükör, a fürdőszoba pedig a modern egyszerűség és a pompázatos klasszikus képkeretek duójával kápráztat el.

Még több inspiráció: freshome.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást