5 szempillanövesztő szérum, ami tényleg hat

5 szempillanövesztő szérum, ami tényleg hat

Címlap / Stílus / Arc / 5 szempillanövesztő szérum, ami tényleg hat

Revitalash

Meghan Markle egyik kedvenc darabját már többmillióan tesztelték a világon.

Ez a szérum hatalmas rajongótáborral rendelkezik, mert már két három hét után látható eredményeket generál.

Az itthon is kapható kondicionálót egyébként egy orvos feleségének fejlesztette ki, aki a rák utáni gyógyszeres kezelésben teljesen elvesztette a szempilláit.

Plusz jó pont, hogy a cég azóta is rengeteg időt, pénzt és energiát fordít a mellrák elleni küzdelembe.

Nanolash

A dobogón találjuk a Nanolash pillanövesztőt is, amely egy hónap után produkál látható eredményt – 50%-kal hosszabb pillákat ígér.

Az instabloggerek és youtuberek között is közkedvelt beauty darabot esténként a szempillák tövére kell kenni: regenerál és táplál is.

Az összetevőknél külön figyeltek rá, hogy semmi olyat ne tartalmazzon, ami irritálhatja a szemet – persze azért vigyázzunk, nehogy belekerüljön.

Physicians Formula

Ha érzékenyebben reagálunk már a sminkre is, érdemes kipróbálni a Physicians Formula termékeit, amelyek egytől egyig hipoallergének, így nem irritálják a bőrünket.

A formulák természetesen nem tartalmaznak illatanyagokat, kőolajszármazékokat sem.

A szempillanövesztőjük pedig egy igazi nagyágyú azoknak is, akiknek minden más csípi a szemét. Nem csak növeszti, kondicionálja és táplálja is a pilláinkat.

Loreal Paris Clinically Proven Lash Serum

A szempillanövesztő szérumokat esténként kell felkenni, ez a csodaszer azonban reggel és este is használható, így smink előtt is bátran vigyük csak fel.

Gyorsan -körülbelül úgy 60 másodperc alatt- szárad, így utána nyugodtan feltehetjük rá a szempillaspirált is, ami láthatóan ettől az első alapozó rétegtől dúsabb, erősebb hatást kelt.

A ricinusolaj, hialuronsav, B5-vitamin pedig pár hét alatt tényleg felturbózza a pillákat.

L’UX-FACTOR

A 100%-ban természetes és biztonságos L’UX-FACTOR szérumról is ódákat zengenek. Bár az ára inkább a magasabb kategóriába tartozik a felhozatalból, tényleg szép eredménnyel bír.

Nemcsak az új pillák növekedését segíti, hanem megelőzhetjük vele a már meglévők töredezését, kihullását és még a szemöldökünkön is használhatjuk.

Arról nem is beszélve, ha egy hónapon belül nem történik változás, visszafizetik az árát. Ez már tényleg biztosíték, nemde?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást