Szemkontúr tetoválás: Add át magad az érzéseidnek! (x)

Szemkontúr tetoválás: Add át magad az érzéseidnek! (x)

Címlap / Stílus / Arc / Szemkontúr tetoválás: Add át magad az érzéseidnek! (x)

A szemkontúr tetoválás az egyik legpraktikusabb női dolog, aminek segítségével elfelejthetjük az elkenődött szemfestéket és sok-sok macerától kímélhetjük meg magunkat. Ha a szemed kihúzása a mindennapi sminkrutinod része, vagy rendszeresen sportolsz, esetleg nyáron a forróbb napokat vízpart mellett töltöd, akkor hosszú távon rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg a szemkontúr tetoválással!

Bármikor elmorzsolhatunk néhány könnycseppet a moziban, vagy akár sírhatunk nyugodtan a barátnőnk vállán, a szemkontúr tetoválás mindig rendezett és szép marad. Biztonságot ad még olyan élethelyzetekben is, mint a partizás, sportrolás vagy épp egy nagy dráma – mondta Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő, a Kalcsu Kati Szépségszalon tulajdonosa.

Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő, a professzionális sminktetoválás meghonosítója Magyarországon.1997 óta foglalkozik sminktetoválással, mely idő alatt több ezer nőt varázsolt szebbé.
2001-ben alapította meg a Kalcsu Kati Szépségszalont, amely élen jár a hazai sminktetoválók képzésében, valamint a legújabb sminktetováló trendek és technikák kifejlesztésében. Nevükhöz fűződik a szálazott szemöldöktetoválás és a kontúr nélküli ajaksatírozás hazai bevezetése.

A szemkontúr tetoválás soha nem mosódik el!

A legtöbb nő a konditeremben is szeretne jól kinézni, viszont teljes sminkben végigcsinálni egy edzést nem túl szexi, mert az első 10 percben elkenődik az egész. A szemkontúr tetoválás viszont akár futás, úszás és szaunázás közben is fix marad, nyáron pedig egész nyugodtan ugrálhatunk vele még a medencébe is, akkor sem fog elfolyni.

További előnye, hogy lerövidíthetjük vele az álmos, reggeli sminkelést. Teljes sminket ugyan nem mindenki készít, de a szemét szinte mindenki kihúzza, így a szemkontúr tetoválással megspórolhatjuk ennek idejét minden reggel, ami egy év során több órát jelent!

Hogyan készül a szemkontúr tetoválás?

A sminktetoválás elkészítése minden esetben két alkalmat igényel, melyek közül általában mindkettő egyenként 2 órát vesz igénybe. Fontos megjegyezni, hogy nem kell napokra elvonulni a világtól, hanem rögtön a szemkontúr tetoválás után mehetünk a dolgunkra.

Az első alkalommal a sminktetoválóval közösen kerül megtervezésre a forma és a volumen, majd csak ez után következik a szemkontúr tetoválás elkészítése, hogy az tökéletesen megfeleljen az előzetes elképzelésnek, elvárásoknak. A második alkalomra, vagyis a kontrollra az első alkalmat követő 3-6 hét múlva kerül sor. Ez idő alatt a festék beépül a bőrbe és kiderül, hogy kell-e még finomítani, szépíteni a sminktetováláson. A kontroll során lehet még módosítani a formán és a volumenen, hogy még jobban passzoljon az archoz.

A két alkalom minden esetben elegendő ahhoz, hogy a festék szépen a bőrben maradjon. A sminktetoválás ára jellemzően mindkét alkalom árát tartalmazza, hiszen csak a kontrollt követő finomítás után tekinthető késznek egy szemkontúr tetoválás. A szemkontúr tetoválással megspórolt idő pedig minden nőnek jól jön, különösen a mostani rohanó időszakban.

Kalcsu Kati Szépségszalon

www.facebook.com/kalcsukati

Kalcsu Kati Szépségszalon

1052 Budapest, Váci utca 8. félemelet 1.

+36 (30) 743 3041

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást